Mădălina Ghenea, primele declarații, după ce s-a scris că se mărită cu Bobby Păunescu

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 20 decembrie 2022, 15:28

Mădălina Ghenea (35 de ani), considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume face lumină după ce s-a zvonit că ar urma să își întemeieze o familie cu regizorul Bobby Păunescu.

Stabilită în Italia de câțiva ani, actrița a anunțat zilele trecute un interviu alături de Bobby Păunescu. Imediat după această veste s-a zonit că între cei doi ar exista o frumoasă poveste de dragoste. Ba chiar s-a vorbit și despre o posibilă căsătorie între frumoasa româncă și regizor.

Ce spune Mădălina Ghenea despre căsătoria cu Bobby Păunescu

Mădălina Ghenea nu a rămas indiferentă la zvonurile care au făcut înconjurul internetului, astfel că a postat pe instagram un story prin care speră să lămurească lucrurile.

Actrița româncă, stabilită în Italia, a mărturisit că nu are în plan să se mărite cu regizorul Bobby Păunescu. Modelul a mai subliniat faptul că între cei doi este vorba doar despre un simplu interviu pe care ea l-a anunțat și nicidecum de o relație. Tot ea spune că nu își dorește în prezent o relație de iubire.

Citește și: Mădălina Ghenea, fotografiată la plajă alături de fiica ei, Charlotte. Cum se menține modelul în formă

„Am avut un interviu și deja scrieți că mă căsătoresc. Nu am o relație și nu vreau o relație. Nu mă căsătoresc și nu vreau să mă căsătoresc!”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Iubirile actriței, în fața camerelor de filmat

Actrița nu este deloc străină de iubirile în luma reflectoarelor. În trecut, românca a avut o relație și cu actorul Leonardo DiCaprio.

Citește și: Mădălina Ghenea, jefuită în Italia. „Incidentul este dintr-o serie de episoade foarte grave!”

Ulterior, modelul a fost iubita actorului scoțian Gerard Butler, iar în 2016, a avut o relație cu celebrul designer Philipp Plein. Iubirea dintre cei doi a luat sfârșit după doar 38 de zile.

Actrița născută în județul Olt este, printre altele, și mamă. Mădălina Ghenea are o fetiță, Charlotte Stratan.

Modelul a fost jefuit în Italia

Zilele trecute, Mădălina a fost victima unui jaf. Actrița a mers în weekend dinspre Arabia Saudită spre Roma, acolo unde a participat la Gala Magnifica Awards Roma unde i-a fost înmânat și un premiu.

Avionul în care se afla vedeta a aterizat la Fiumicino, pe aeroprtul Leoardo da Vinci. Mădălina Ghenea a rămas fără o valiză, în timp ce își ridica bagajele de pe aeroport, potrivit publicației Il Messagero.

Fără să stea prea mult pe gânduri, actrița a alertat autoritățile și a depus o plângere, în urma căreia a fost demarată o anchetă. Până în momentul de față se știe că hoții ar fi plănuit de mult jaful, ei fiind la curent cu programul și deplasările Mădălinei Ghenea.

Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter