Mădălina Ghenea povestește trauma trăită, după ce a fost jefuită: „Am slăbit 5 kg, în aceste săptămâni pline de lacrimi”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 04 ianuarie 2023, 09:49

În urmă cu aproape două luni, Mădălina Ghenea a avut parte de o experiență neplăcută pe aeroport. Vedeta a fost ținta hoților pe aeroport și se pare că totul a fost planificat în detaliu de către prădător. Acesta a lăsat-o pe româncă fără mai multe bijuteri și bunuri personale, iar paguba este estimată la aproximativ un milion de euro.

Marți seara, într-o sesiune Q&A (trad. întrebare și răspuns), pe care a organizat-o cu fanii săi pe Instagram, Mădălina Ghenea a vorbit despre acest episod, dar și despre traumele pe care ea le-a trăit în ultimele săptămâni.

Mădălina Ghenea, traumatizată de furtul din aeroport

Actrița a fost atât de afectată de cele întâmplate, încât le-a mărturisit fanilor ei că nu a mai ieșit din casă în ultimele săptămâni. Ba mai mult, Mădălina Ghenea povestește că a plâns extrem de mult și că a slăbit 5 kilograme.

“Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit”, a spus Mădălina.

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată: „Adevăratele mele culori și defecte”

Actrița a fost întrebată într-unul dintre storyuri dacă a reușit să își recupereze bunurile furate, iar aceasta a mărturisit că acest lucru încă nu s-a întâmplat. “Nu e vorba numai despre bijuterii, e mult mai mult de atât. Sper ca politia să își facă treaba”.

Filmul jafului care a lăsat-o pe Mădălina Ghenea fără bunuri în aeroport

Mădălina Ghenea le-a povestit fanilor ei cum s-a întâmplat totul în ziua respectivă și cum a ajuns ea să fie prădată de hoți în mijlocul străzii.

“Valiza mea de mână a fost furată din portbagaj. După ce s-au încărcat bagajele, m-am urcat în mașină, am văzut hoțul fugind, am fugit după el, l-am descris poliției, mi-am riscat și viața până la urmă încercând să fug după el”, a adăugat actrița de origine română.

“Sunt ok, dar sunt din păcate înconjurată de foarte multă răutate și oameni care inventează tot felul de lucruri urâte ca să își facă puțină reclamă, pentru că altfel nu i-ar băga nimeni în seamă”, a mai spus Mădălina Ghenea.

Prima ieșire a actriței, după trei săptămâni

Zilele trecute, Mădălina Ghenea a ieșit din casă, pentru prima dată, după ce a fost jefuită pe aeroport, așa cum chiar ea povestește pe Instagram. Din cauza stresului, vedeta mărturisește că a slăbit 5 kilograme.

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații, după ce s-a scris că se mărită cu Bobby Păunescu

“Am slăbit 5 kg în 3 săptămâni de lacrimi, dar asta seară am mâncat desert”, a spus actrița.

Potrivit presei din peninsulă, jaful ar fi fost pus la punct cu foarte mare atenție, și nu a fost unul întâmplător. Hoții ar fi știut cu exactitate pe cine urmează să jefuiască ar mai fi furat lucruri de la aceasta și în trecut.

Sursă fotografii: Hepta/Captură video Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter