Machiajul Cleopatra, excentric şi misterios

De Diana Sorescu, pe

Machiajul inspirat din stilul Cleopatrei îţi contureză ochii într-un mod inedit şi misterios. Kim Kardashian şi Christina Aguilera poartă acest make up. Ţie îţi place sau nu?

Make up a la Cleopatra

Regina Egiptului este încă un etalon de frumuseţe, iar make up artişti celebri încearcă să reproducă şi să reinveneze în stil propriu felul Cleopatrei de a se machia.

Ochii super-conturaţi cu eyeliner negru, cu codiţă, sunt în vogă. Iată cum poţi să obţii şi tu acest efect, inspirându-te de la Kim Kardashian şi Christina Aguilera.

După ritualul obişnuit de make up (cremă hidratantă, fond de ten, primer, iluminator, anticearcăn), răsfaţă-ţi pleoapa cu o pudră translucidă pentru o mai bună aderenţă a eyeliner-ului, care e musai să fie negru carbon.

Cu puţină dexteritate, trasează-ţi o linie fină, care să se încheie cu o coadă de rândunică. Revino cu pensula pe acelaşi traseu, după care continuă în colţul intern al ochiului, unde conturează o linie cu vârf descendent.

Repetă procedeul şi pe pleoapa inferioară, unindu-le în pliul intern al ochiului.
Conferă genelor volum şi alungire cu un mascara de calitate, şi, dacă vrei, luminozitate privirii cu ajutorul unui creion argintiu, în interiorul pleoapei de jos.

Pe buze, doar un gloss transparent sau un ruj nude.

Îţi place acest tip de machiaj? Ai purta sau ţi se pare prea extravagant?

Machiajul Cleopatra, excentric şi misterios

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter