Look-ul săptămânii: votează cea mai sexy vedetă!

De Diana Sorescu, pe

E vineri, rubrica ta preferată e aici! Săptămâna aceasta a fost plină de evenimente glam, aşa că am avut de unde alege. Acum e rândul tău să votezi!

Look-ul săptămânii

 
Miranda Kerr e din ce în ce mai sexy! Diva a promovat sutienul în valoare de 2.5 milioane de dolari, însă a reuşit să distragă atenţia tuturor într-o superbă rochie maxi roz-zmeură, semnată Michael Kors.
 
Supermodelul a mixat creaţia senzuală cu o brăţară lată cu diamante şi sandale fine, aurii, cu platformă.
 
Nicole Richie a marşat pe culoarea star a toamnei, galben-muştar, care o prinde foarte bine, chiar dacă e blondă! Rochiţa fluidă, cu volănaşe feminine şi decupaje, a fost combinată cu o pereche de pantofi fabuloşi, gri, decoraţi cu ţinte pe toc. O notă glam a fost conferită de clutch-ul casetă, cu nituri metalice.
Un look curat, sexy, modern. Are votul meu!
 
Kim Kardashian face parada modei ori de câte ori are ocazia. În Dubai, la un eveniment somptuos, diva a ales inspirat o rochie burgundy de seară, tip sirenă, de la Roland Mouret. Croiul este minimalist, însă decolteul origami aduce un plus de clasă.
 
Îmi place şi accesorizarea: clutch strălucitor, cercei filigran din aur şi o coadă de sirenă prinsă elegant.
 
Kristin Cavallari ne demonstrează, încă o dată, că „less is more”. Diva poartă un ansamblu nude, compus dintr-o rochie scurtă alb vanilat, cu linii minaliste, plic şi pumps din piele lăcuite ton sur ton. Doar o pereche de cercei lungi, din aur, şi un zâmbet fantastic au accesorizat ţinuta. Superb!
 
Acum e momentul tău. Cu cine votezi săptămâna aceasta?
 
Look-ul săptămânii: votează cea mai sexy vedetă!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter