Cum să nu te îmbraci la prima întâlnire

De Consuela Stratulat, pe

La prima întâlnire vei fi răvășitoare dacă te vei simți bine în pielea ta. Nu trebuie să porți rochii mulate și scurte sau tocuri foarte înalte, nici să adopți ultimele tendințe. Cu cât look-ul tău va părea mai întâmplător, cu atât mai sexy vei fi pentru el.
Nu este obligatoriu să porți tocuri. Este adevărat că pantofii înalți îți dau încredere în tine și te fac să te simți sexy, dar dacă te simți mai bine cu balerini sau platforme, nu ezita să le porți. Dacă pășești confortabil, vei fi și mai încrezătoare și deci, mult mai provocatoare.

Nu exagera cu accesoriile

O pereche de cercei candelabru sau un colier mare pot fi extrem de chic, dar nu exagera cu accesoriile. Scopul este ca partenerul să fie atent la tine, nu la bucata aurie de la gât. Dacă nu știi cum să combini bijuteriile, cel mai bine este să apelezi la variante discrete.

Nu ezita să porți blugi

Blugii îți dau un aer cool, mai ales dacă îi porți cu un tricou simplu și o pereche de sandale cu barete. Nu ai nevoie de o fustă scurtă pentru a fi sexy!

Nu fi dependentă de tendințe

Nu este nimic rău să ai în dulap tot ce se poartă, dar o întâlnire nu este locul potrivit să îți expui cele mai noi achiziții. Încearcă o rochie simplă, cu siguranță vei primi complimente!

Nu evita culorile

Culorile îndrăznețe vor face o primă impresie memorabilă. Peste ani, își va aminti de tine ca „fata cu rochia aceea roșie superbă”. Alege nuanțele care se potrivesc cel mai bine tenului tău.

Nu evita să fii diferită

Nu ai nevoie de rochia bandaj și tocuri de 11 pentru a fi sexy. Un element surpriză va face ținuta ta mult mai interesantă, așa că poartă fusta scurtă cu un pulover confortabil sau cu o pereche teniși. Aceste detalii îi vor arăta lui că tu chiar ești diferită!

Nu îți ascunde părțile tari

Nu ezita să scoți în evidență părțile cele mai frumoase ale corpului tău. O talie subțire poate fi pusă în valoare cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, iar o fustă conică va contura formele voluptoase.

Nu îți expune lenjeria intimă de la prima întâlnire

Este important să fii tu însăți în orice situație, dar ține cont că nu este indicat să arăți prea mult de la prima întâlnire.
Când nu știi ce să porți, inspiră-te de la fashioniste. Vezi în galeria foto câteva idei de ținute perfecte pentru prima întâlnire.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter