Cum s-au îmbrăcat vedetele la New York Fashion Week II

De Diana Sorescu, pe

Zilele acestea, vedetele fac un adevărat maraton de modă la New York. Divele încearcă să prindă primele locuri la prezentările marilor designeri, iar ţinutele lor sunt superbe!

New York Fashion Week

 
Beyonce este mămică în devenire, dar asta nu o împiedică să poarte rochii mini şi platforme cu toc foarte înalt! Rochiţa ei nude este un melanj interesant de piele şi tul, o creaţie ce îi complimentează talia şi ascunde burtica deja vizibilă.
 
Look-ul retro a fost celebru printre divele ce au luat parte la NY Fashion Week. Kourtney Kardashian a mixat un top brodat alb cu o fustă lalea din mătase peliculizată şi a accesorizat ţinuta cu o bentiţă cu lauri aurii şi pantofi negri Louboutin Pigalle.
 
Taylor Swist aduce un omagiu feminităţii într-o ţinută clasică, cu puternice reminiscenţe retro. Rochia croşetată nude, împodobită cu inserţii de dantelă, se completează perfect cu sandalele înalze, bobul fals şi buzele roşii.
 
Whitney Port a abordat o ţinută foarte chic, în tonuri de kaki, galben muştar şi cărămiziu, un ansamblu perfect pentru toamnă. Fusta midi este superbă, la fel clutch-ul snake print.
 
Cum s-au îmbrăcat vedetele la New York Fashion Week II
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter