Cum s-au îmbrăcat vedetele la New York Fashion Week

De Diana Sorescu, pe

De pe 8 până pe 15 septembrie se desfăşoară ediţia anuală Mercedes Benz New York Fadshion Week, iar divele sunt prezente ca să admire colecţiile pentru anul viitor.

Dive elegante

 
Kim Kardashian e super-sexy în rochiţa midi nude, minimalistă, pe care a combinat-o cu platforme Louboutin, colier statement şi clutch preţios. Mi se pare mie sau diva e chiar mai frumoasă de când s-a căsătorit?
 
Sarah Jessica Parker a adoptat tendinţele sezonului rece şi a purtat o rochie din piele cu ţinte pe bust, pe care a acompaniat-o cu geantă săculeţ tot din piele neagră şi pamtofi cu platformă aurie. Actriţa arată foarte chic, dovada clară că îşi merită titulatura de fashion icon.
  Camila Alves este o apariţie încântătoare de fiecare dată când defilează pe covorul roşu! Diva a mizat la NY Fashion Week pe o pereche de pantaloni evazaţi din mătase, nuanţa zmeurei, pe care i-a mixat cu un top alb, gen corset, cu epoleţi din dantelă, bordură vălurită şi bumbi preţioşi.
 
Catifeaua este materialul sezonului rece, aşa că alegerea Vanessei Hudgens este foarte inspirată. Actriţa a făcut furori în rochia hazel cu bretele negre, pe care a asortat-o cu sandale din lac.
 
Cum s-au îmbrăcat vedetele la New York Fashion Week
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter