Ghid de stil: Cum porţi fusta creion, o piesă versatilă

De Erika Chivu, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 12:37

Fusta creion nu este doar pentru ţinute office. E o piesă clasică, dar foarte versatilă şi dacă ştii cum să o porţi poate fi baza multor ţinute chic şi foarte sexy datorită aerului feminin şi retro.
Fusta creion nu este doar pentru ţinute office. E o piesă clasică, dar foarte versatilă şi dacă ştii cum să o porţi poate fi baza multor ţinute chic şi foarte sexy datorită aerului feminin şi retro.
Orice femeie ar trebui să aibă în garderobă o fustă creion neagră. Cu ajutorul ei poţi trece rapid de la o ţinută office la una casual sau de petrecere. Desigur, că şi alte culori sunt binevenite. Lasă-te inspirată de vedete şi crează-ţi propriile ţinute pornind de la o fustă creion.

Cum să porţi stilat fusta creion

Varianta cea mai simplă şi de efect să asortezi o fustă creion cu un top vaporos, din voal sau alt material foarte uşor. Ai obţinut o ţinută feminină, sexy şi bună atât pentru birou, cât şi pentru un cocktail. Angelina Jolie poartă o fustă de piele neagră, iar combinaţia dintre piele şi materialul vaporos al cămpşii este foarte trendy primăvara aceasta. Nu uita de pantofii cu toc care sunt un must la această ţinută.
De evitat: fustele prea lungi. alege o fustă care să-ţi vină cel mult până la genunchi. Dacă e mai lungă, picioarele tale o să pară mai scurte şi chiar e posibil să arăţi mai plinuţă. În plus, îţi dă un aer bătrânicios.
Angelina Jolie, Andie McDowel cu fusta creion
Poţi să fii şi sexy într-o astfel de fustă. E foarte frumoasă combinaţia de fustă creion cu bustieră-corset, aşa cum poartă Rosie Huntington-Whitley – o piesă clasică şi „serioasă” alături de una sexy şi îndrăzneaţă. Vezi şi alte moduri în care să porţi bustiera!
De evitat: fustele cu talia foarte înaltă. Fusta creion perfectă se aşază exact pe talia ta naturală. Dacă îţi ajunge până sub sâni, înseamnă că nu ai ales modelul sau numărul potrivit.
Rosie Huntington cu fusta creion
După cum am spus, fusta creion este o piesă versatilă, care poate sta la baza multor genuri de ţinute. Iată cât de bine arată Audrina Patridge cu o fustă elegantă şi tricou casual, cu imprimeu. O mai poţi combina şi cu un top lung, fie el pulover, tricou sau cămaşă, peste care să pui o curea subţire şi delicată.
Pentru un look retro, ia exemplul Christinei Hendricks şi combină fusta creion cu o maletă simplă pe gât. Îţi mai trebuie un ruj roşu şi eşti gata să fii admirată.
De evitat: prea multe detalii retro. Dacă îţi doreşti un look ca al Christinei Hendricks, ai grijă să nu exagerezi cu detaliile retro. Fusta creion este deja o piesă retro, aşa că mai poţi alege încă un detaliu în acest gen, dar nu mai multe.
Audrina Patridge, Christina Hendricks cu fusta creion
Am lăsat la urmă aceste trei ţinute pentru că sunt potrivite numai la anumite ocazii oficiale. Combinaţia de fustă creion cu cămaşă albă este una clasică, ce nu se demodează, dar e un pic plictisitoare şi rişti să fii confundată cu o chelneriţă. Dacă vrei să păstrezi totuşi topul alb, încearcă unul deosebit, ca al Emmei Watson.
Jennifer aniston, Kylie Minogue, Emma Watson cu fusta creion
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter