Gala MoMa 2011: cele mai frumoase rochii

De Diana Sorescu, pe

Ieri, o plouat cu vedete pe covorul roşu de la gala MoMa 2011, un eveniment tribut adus regizorului Pedro Almodovar. Iată cine a venit şi care au fost cele mai frumoase rochii!

Rochii frumoase

 
La acest eveniment, vedetele parcă s-au vorbit! Linia generală, ca si cromatică, a fost descrisă de griuri perlate şi nonculori.
 
Blake Lively a îmbrăcat o rochie Chanel cu un design complex, decorată cu fulgi, nasturi supradimensionaţi şi motive geometrice. Pentru a contura şi mai mult designul casei de modă, actriţa a plusat cu bijuterii tot Chanel, piese masive, luxoase.
 
Sarah Jessica Parker a optat pentru o rochie maxi gri, din catifea, stropită cu perle şi pulbere strălucitoare, pe care a accesorizat-o cu o vestă lungă, bleumarin. Tipic SJP!
 
Olivia Wilde e rafinată şi sexy într-o rochie de mătase cu decolteu îndrăzneţ şi imprimeu abstract, ce aminteşte de luxoasa marmură. Actriţa a asortat creaţiei midi clutch şi pantofi maro, din materiale satinate.
 
Emma Stone a arătat încântător într-o rochie maxi cu volumetrii şi detalii bufante. Creaţia în alb-negru, cu print artistic, i-a conferit actriţei un aer elegant, deosebit, demn de covor roşu.
 
Îţi plac rochiile divelor?
 
Gala MoMa 2011: cele mai frumoase rochii
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter