Blake Lively și Ryan Reynolds vor deveni părinți pentru a treia oară

De Mădălina Manole, pe
Blake Lively și Ryan Reynolds vor deveni părinți pentru a treia oară. Cei doi îndrăgiți actori sunt căsătoriți din 2012 și mai au împreună două fete, pe James, în vârstă de 4 ani și pe Inez, în vârstă de 2 ani. Anunțul vine odată cu vestea că și actrița Keira Knightley este însărcinată pentru a doua oară.

Blake Lively, în vârstă de 31 de ani, și Ryan Reynolds, în vârstă de 42 de ani, au fost prezenți aseară la premiera filmului Detective Pikachu, în care joacă Ryan, și pe această cale au dat și vestea că vor avea un copil. Blake Lively a purtat o rochie galbenă care-i punea în evidență burtica de gravidă.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds formează un cuplu discret și evită să-și expună viața privată în lumina reflectoarelor, prin urmare nu este de mirare că au așteptat atâta timp acest moment special pentru a face publică sarcina. Cu toate că Blake Lively este însărcinată pentru a treia oară, nu este deloc surprinzător, actrița declarînd în trecut că își dorește o familie numeroasă: „Eu sunt unul dintre cei cinci copii. Soțul meu este unul dintre cei patru, așadar suntem în mod oficial o familie mare. Puteți merge pe site-ul nostru și vă vom da o parte din copiii noștri.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter