Fusta plisată, o piesă vestimentară must have chiar şi iarna

De Diana Sorescu, pe

Fusta plisată a fost pe val şi în sezonul cald, însă nu renunţăm la ea nici iarna. Iată câteva ponturi practice despre cum să asortezi cu stil acest item vestimentar.

Fusta plisată

 
Taylor Swift poartă o superbă fustă plisată galben muştar, pe care a mixat-o cu un pulover simplu, negru, balerini burgundy şi gentuţă albastru intens. Pentru că la noi e frig, reinventăm puţin look-ul: adăugăm o pereche de dresuri negre şi schimbăm balerinii cu botine cu platforme, aceeaşi culoare.
 
Kim Kardashian e sexy& chic într-un ansamblu compus dintr-un top negru asimetric, fustă plisată aurie, brâu din piele, dresuri şi Louboutin negri. Copiem look-ul şi-l îmbunătăţim cu o haină din blană animal print!  
Leighton Meester a abordat un look de şcolăriţă, iar fusta plisată cu dublură turcoaz e excelentă! Păstrăm sacoul şi înlocuim sandalele cu o pereche de cizme cu carâmb înalt, de un maro castană.
 
Ţinuta Oliviei Palermo poate fi reprodusă în totalitate, fără modificări! Fustă maxi plisată, cizme, un pulover nude tricotat, capă de blană şi pălărie, toate condimentate cu accesorii aurii şi un clutch roz pal. Pur şi simplu fabulos!
 
Tu porţi fustă plisată?
 
Fusta plisată, o piesă vestimentară must have chiar şi iarna
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter