Cele mai frumoase rochii de la Teen Choice Awards 2011

De Diana Sorescu, pe

Premiile Teen Choice sunt un prilej perfect pentru vedete să poarte rochii chic, moderne. Iată cele mai spectaculoase apariţii de pe covorul…albastru!

Rochii colorate

Blake Lively este o fashionistă desăvârşită, şi nici de data aceasta nu a dezamăgit! Rochia portocalie din piele, decorată cu o curea slim ton sur ton, este marca Gucci. Blake a asortat-o cu pantofi animal print Louboutin şi cercei candelabru cu pietre aquamarine de la Lorraine Schwartz.

Rochia asimetrică albastru cobalt, cu umerii goi şi material spumos, i-a venit de minune frumoasei Kourtney Kardashian. Vedeta a mixat creaţia Blaque Label cu pumps din piton de la Louboutin şi clutch Chanel.

Demi Lovato a purtat o superbă rochie BCBG MaxAzria, care a „zguduit” covorul albastru prin perfecţiunea croiului şi culoarea vibrantă.  Galben solar, verde lime şi lavandă, jocuri de broderie, transparenţe şi grafisme, toate combinate într-o creaţie care i-a complimentat silueta mai voluptoasă. Sandalele verzi cu platformă, evident Louboutin,  şi bijuteriile aurii au completat ţinuta.

Fergie arată perfect în creaţia Dolce& Gabbana galben şi negru, stropită cu o mulţime de steluţe! Pantofii Pigalle cu ţinte de la Louboutin sunt cea mai bună alegere!

Cele mai frumoase rochii de la Teen Choice Awards 2011

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter