Cele mai frumoase rochii de la MTV Video Music Awards 2011

De Diana Sorescu, pe

În fiecare an, aşteptăm cu sufletul la gură MTV Video Music Awards 2011, un eveniment strălucitor ce aduce pe covorul roşu dive în cele mai frumoase rochii. Iată topul acestei ediţii.

Rochii maxi

Beyonce arată spectaculos în rochia asimetrică Lanvin. Diva a ales o nuanţă vibrantă de tangerine, în concordanţă şi cu starea ei sufletească, de beatitudine! Artista este însărcinată! O pereche de sandale nude, cu platformă, şi cerceii candelabru cu diamante au definitivat eleganta ţinută.

Miley Cyrus a surprins plăcut din punct de vedere vestimentar. Cântăreaţa a mizat la VMA pe o rochie maxi Roberto Cavalli, o creaţie gri prăfuit înnobilată cu imprimeul-statement al designerului, tiger print, şi cu gingaşe flori japoneze, într-un carusel estetic de efect.

Selena Gomez a fost o apariţie rafinată în rochia Julien Macdonald. Creaţia este realizată dintr-un melanj superb de materiale, de la dantelă, broderie şi mătase satinată, iar croiul inedit: cu guler înalt, fustă mini şi trenă.

Kim Kardashian a strălucit pe covorul alb într-o rochie Kaufman Franco ce îi pune în evidenţă formele voluptoase deja celebre. Creaţia perlată a fost completată de bijuterii cu diamante şi o coafură elegantă. Asul din mânecă al lui Kim? Aura de proaspătă soţie!

Cele mai frumoase rochii de la MTV Video Music Awards 2011

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter