(P) FREYWILLE întâmpină noul sezon printr-o selecție de bijuterii în culorile primăverii, disponibile acum cu -15% discount!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2017, 11:42

Descoperă colecțiile de bijuterii FREYWILLE care aduc un omagiu artistic de Ziua Femeii și surprinde persoana iubită cu un cadou memorabil!

Spectacolul uimitor al naturii care se trezește la viață este ilustrat prin nuanțe pastelate în designul unic al bijuteriilor din email. De Ziua Femeii, dăruiește-i primăvara într-un buchet de flori nemuritoare pe care îl poate purta cu drag: doar în perioada 01-08 Martie, te poți bucura de o reducere de 15% la o selecție de bijuterii cu motive florale în culorile primăverii! 

Inspirată din tablourile impresioniste ale artistului Claude Monet, colecția de bijuterii “Hommage à Claude Monet – Honfleur” te invită într-o călătorie romantică în Normandia.

lantisor

Pandantiv Luna Piena din setul Honfleur
Preț: 2.970 Lei
Preț special: 2.524 Lei

sds

Brățară Donna din setul Honfleur
Preț: 3.790 Lei
Preț special: 3.221 Lei

Bijuteriile în motive florale din setul “Bouquet of Dreams” anunță sosirea primăverii printr-o explozie de culori vii ce exprimă emoții pozitive și intensifică bucuria de a trăi.

asa

Brățară Miss din setul Bouquet of Dreams
Preț: 3.120 Lei
Preț special: 2.652 Lei

adsa

Cercei Waterdrops din setul Bouquet of Dreams
Preț: 3.580 Lei
Preț special: 3.043 Lei

Designul sofisticat al setului “Pepita Rose Pastel” ilustrează cele mai frumoase flori în nuanțe feminine pastelate și creează un decor romantic ce sugerează fericire și bucurie.

ada

Brățară Diva din setul Pepita Rose Pastel
Preț: 4.260 Lei
Preț special: 3.621 Lei

aaa

Cercei Minicrele din setul Pepita Rose Pastel
Preț: 3.580 Lei
Preț special:
3.043 Lei

Campania este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 01 – 08 martie, atât în locațiile FREYWILLE din București cât și în Online Boutique: https://shop.freywille.com/ro/womensday.html

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter