Franjurii, must have toamna aceasta. Vezi ce poartă vedetele!

De Diana Sorescu, pe

Topuri, cizme, genţi sau fuste, toate decorate cu franjuri, vor fi piesele vedetă toamna aceasta! Iată cum poţi să combini şi să asortezi stilat aceste itemuri.

Franjuri

O bună perioadă franjurii au fost asociaţi cu stilul country, şi pe bună dreptate. Însă acum au fost reinventaţi, iar piesele vestimentare şi accesoriile decorate cu simpaticii ciucuri se potrivesc multor ţinute, de la glam la hippie.

Selena Gomez poartă un top nude lărguţ şi scurt, cu bordură de franjuri lungi, fustă maxi neagră, sandale şi cercei preţioşi, în formă de frunză. Tânăra actriţă şi cântăreaţă a adoptat un stil lejer, dar cochet, perfect pentru o ieşire la cumpărături.

Kim Kardashian ne demonstrează că genţile cu franjuri nu sunt destinate doar purtării pe timp de zi! Frumoasa brunetă şi-a construit un ansamblu glam chic combinând o rochie mini maro cu un sacou alb cu revere peliculizate, platforme cu bretele şi un colier rigid, din platină. Clutch-ul alb cu franjuri se potriveşte de minune cu ţinuta aleasă!

Katherine Heigl este o western girl modernă! Actriţa a abordat un look îndrăzneţ compus dintr-o fustă galben muştar cu franjuri, cămaşă albă, cizme şi curea cu cataramă masivă.

Miley Cyrus exemplifică perfect curentul boho chic, iar ţinuta ei poate fi reprodusă cu uşurinţă cu articole din magazinele noastre: jeanşi scurţi, top din mătase cu danteluţă, cizme cu franjuri, lanţ cu pandantiv masiv şi o geacă din piele întoarsă.

Ce părere ai despre hainele şi accesoriile cu franjuri? Sunt pe gustul tău?

Franjurii, must have toamna aceasta. Vezi ce poartă vedetele!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter