Fesul cu voaletă, noua modă printre vedete. Ai purta aşa ceva?

De Unica.ro, pe

Fesul cu voaletă este unul din cele mai noi trenduri adoptate de vedete precum Rihanna, Miley Cyrus sau Adela Popescu. Tu ai purta aşa ceva?
Deşi a apărut în colecţia Jil Sander încă din 2011, fesul cu voaletă începe abia acum să „prindă” la vedete. L-au purtat cele mai cool artiste din SUA, dar l-am văzut şi la Adela Popescu, în clipul piesei „Fără tine”.
În colecţia Jil Sander, fesul cu o voaletă era o modalitate inedită de a aduce un element modern şi trendy unor ţinute clasice. El a fost combinat cu deux pieces-uri elegante şi pantofi cu toc.
fes cu voaleta rihanna
Vedetele au adoptat trendul, dar l-au adaptat la ţinutele lor casual, sport sau rock.
Rihanna a purtat o astfel de piesă la Amsterdam, la o plimbare prin oraş. Ea a ales un fes roz ca accesoriu pentru o ţinută sport în culori neutre. Apoi l-am admirat în videoclipul cel mai nou al lui Miley Cyrus, „We Can’t Stop”. Nonconformista artistă a ales un fes negru cu voaletă asortată.
fes cu voaleta miley cyrus
Era cazul ca şi o vedetă de la noi să urmeze trendul pornit de la Hollywood, iar aceasta a fost Adela Popescu. Ea a purtat un fes cu voaletă în cel mai nou clip al ei, „Fără tine”.
Cum ţi se pare? Tu ai purta aşa ceva?
fes cu voaleta jil sander

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter