Cum să îţi faci un coc lejer

De Diana Sorescu, pe

Gata cu berete, căciuli şi şepci, a venit primăvara! Lasă-te inspirată de vedete şi coafează-ţi părul cât mai chic. Vedeta de astăzi, cocul lejer!
Dacă ai părul mediu sau lung, atunci această coafură este ideală pentru tine. Nu e greu de realizat, iar rezultatul este magnific. Vorbim de cocul relaxat, cu aspect voit neglijent, cu şuviţe rebele potolite de o bentiţă bijuterie.

Poţi să faci asta în mai multe feluri. Dacă vrei un look a la Vanessa Hudgens, tot ce trebuie să faci este să îţi prinzi părul într-o coadă de cal, pe care să o rasuceşti şi să o prinzi în vârful capului cu un elastic. Lasă părul să respire, nu-l lipi de cap, lasă şuviţele să stea cum vor, să se aranjeze după bunul plac. În acest fel vei obţine un coc fresh, natural, extrem de chic.

Pentru coafuri precum cele purtate de Mila Kunis şi Kim Kardashian, ai nevoie de câteva indicaţii, însă nu e greu deloc.

Începi prin a-ţi prinde părul într-o coadă aproape de vârful capului. Apoi, în funcţie de cât de deasă este podoaba ta capilară şi de look-ul final pe care ţi-l doreşti, curbează şuviţă cu şuviţă şi prinde-le cu agrafe, în formă de melcişori.

Lasă-ţi imaginaţia liberă şi joacă-te cu părul tău, modelează-l, sculpează-l, aşa cum vrei.

La sfârşit, pune-ţi o cordeleluţă pentru un iz romantic, dulce.

Click aici şi vezi în materialul video, pas cu pas, cum să-ţi realizezi un coc lejer!

Cum să îţi faci un coc lejer

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter