Modă şi glamour 100% românesc, marca Iulia Albu

De Adina Radu, pe

Cocor continuă seria de evenimente dedicate promovării design-ului românesc mizând pe aportul celui mai controversat Fashion Editor al momentului: Iulia Albu.
Evenimentul, gândit în jurul unui concept unic, va reuni elementele unui show de modă cu cele ale unei glamour petreceri de backstage, oferind invitaților acces exclusiv în culisele atât de râvnite ale prezentărilor de modă.

13 designeri români de valoare ca Rhea Costa, Cristina Nichita, Kinga Varga, Norina St, Elena Perseil, Agnes Toma, Dorin Negrău, Silvia Șerban, Catinca Roman, Cristian Samfira, Florentina Stoenescu, Mihai Albu, Iris Șerban, Anca&Silvia Negulescu,  peste 30 de modele și parteneri de prestigiu te așteaptă pentru a-ți deschide ușile celebrității într-o seară în care vei învăța de la A la Z ce, cum și când să porți, sub atenta îndrumare a specialiștilor în make-up, hair, dar mai ales va fi o seară în care vei beneficia de consiliere stilistică din partea a doi dintre cei mai bine cotați celebrity stylist ai momentului: George Enache și Amir Doboș.

Iulia Albu: „Modă românească are un cuvânt important de spus și pe plan internațional, exemplele de designeri români ce au marcat recunoașteri notabile în acest domeniu fiind imposibil de ignorat. Cred în acest proiect și sunt onorata că am fost aleasă pentru a crea conceptul acestui eveniment”.

La finele defilării de modă, clienții Cocor pot începe sesiunea de shopping pentru sărbători, beneficiind de reduceri de până la 25%, dar și de doi consilieri de imagine care îi vor ajută în selecția outfit-urilor perfecte. HAPPY SHOPPING!

Evenimentul va avea loc pe data de 9 decembrie, începând cu orele 19.00, în magazinul Cocor, etajul dedicat Designerilor Români.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter