8 ţinute ale Elenei Udrea. Se potrivesc cu silueta ei?

De Adina Radu, pe

Una din cele mai sexy femei din politica românească, Elena Udrea uimeşte mereu cu ţinutele sale destul de mulate şi de sexy. Vezi cum îi stă şi spune-ne ce crezi despre silueta ei.
Întrebată cum îşi menţine silueta, Elena Udrea a răspuns că totul vine de la sine. „Să spunem că încă mă mai sprijină mult natura pentru că nici timp de sport nu am, nici stare”, a declarat Elena Udrea conform Mediafax.

Iar adevărul este, am spune noi, că lipsa de mişcare se vede pe corpul Elenei Udrea. Deşi nu are o siluetă urâtă, probabil că ar fi mult mai suplă dacă ar face sport şi ar ţine o dietă. La 37 de ani, politiciana ar putea să arate mult mai bine.
Însă ce îi lipseşte la capitolul înfăţişare compensează prin încrederea în sine.
 
Chiar dacă nu arată ca un topmodel, Elena Udrea nu renunţă niciodată la ţinutele mulate, foi ele elegante sau casula, cu fustă sau pantaloni. Din păcate, nu face întotdeauna cele mai bune alegeri.

Blugii albi mulaţi sunt rezervaţi tinerelor cu picioare lungi şi subţiri, categorie în care Udrea nu prea se încadrează. O fac să pară mult mai plinuţă. La fel şi fusta roşie conică, ce îi scoate în evidenţă şoldurile late. Cât despre costumul de baie… sigur ar fi fost mai bine pentru imaginea ei să nu apară aşa.

8 ţinute ale Elenei Udrea. Se potrivesc cu silueta ei?

Rochiţa mulată baby-doll îi scoate în evidenţă picioarele prea groase, decolteul este un pic prea adânc, iar talia înaltă crează un efect de burtă.
8 ţinute ale Elenei Udrea. Se potrivesc cu silueta ei?

Iată şi trei ţinute care îi vin ceva mai bine. Rochia fluidă îi ascunde cam toate defectele. La fel şi deux-piece-ul alb cu fustă largă purtat împreună cu o bluză mai lejeră. Rochia gri îi vine destul de bine, deşi decolteul este un pic cam adânc pentur o politiciană. Oricum, croiala o avantajează pentur că îi subliniază talia, dar îi ascunde coapsele şi braţele.
 
8 ţinute ale Elenei Udrea. Se potrivesc cu silueta ei?
 
Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter