Designerii români cuceresc covorul roşu de la Hollywood. Iată cine!

De Diana Sorescu, pe

Maria Lucia Hohan şi Lorena Sârbu sunt, în acest moment, două dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la Hollywood. Ambele sunt românce şi ne mândrim cu asta!

Designeri români de top

Lorena Sârbu este originară din Timişoara, însă acum are o carieră de succes în Statele Unite. Creaţiile Lorenei sunt apreciate de foarte multe staruri internaţionale, iar rochiile sale luxoase şi sexy sunt purtate din ce în ce mai des pe covorul roşu, la evenimente de prim rang.

După ce Eva Longoria a ales o creaţie Lorena Sârbu la premiile Alma de anul acesta, creatoarea de modă are motive să fie mândră: Nancy O’Dell şi Brooke Anderson au arătat superb în creaţiile sale la Emmy Awards!

Nancy a fost catalogată de criticii de modă drept una dintre cele mai stilate apariţii ale serii, alături de celelalte dive care au optat pentru rochii sirenă de un roşu pasional. Nancy a mixat creaţia somptuoasă cu cercei candelabru cu turcoaze şi un coc elegant.

Brooke Anderson a mizat pe o creaţie one shoulder preţioasă, verde smarald, stropită cu particule strălucitoare, care i-a complimentat silueta!

Bella Red Gown by Maria Lucia Hohan face furori! După ce Ilinca Vandici a purtat-o la gala de lansare „Narcisa, iubiri nelegiuite„, Rosario Dawson a îmbrăcat-o pe coperta Latina de octombrie, iar acum o regăsim pe covorul roşu de la Emmy!

Connie Britton arată superb în rochia spumoasă burgundy, pe care a asortat-o cu sandale aurii.

Demi Lovato a strâns toate laudele când, pe covorul roşu de la Alma Awards, a apărut în rochia nude strălucitor, semnată MLH.

Creaţiile Mariei sunt deja foarte bine cotate internaţional, aşa că nu ne mirăm că nu mai trece eveniment luxos fără ca brandul MLH să fie prezent! Divele îi adoră rochiile, la fel şi noi!

Felicitări, dragele noastre!

Designerii români cuceresc covorul roşu de la Hollywood. Iată cine!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter