Dana Săvuică vorbeşte pe limba oilor. Vezi de ce!

De PR, pe

Săptămâna aceasta, Dana Săvuică ajunge în comuna Ighiu, din judeţul Alba, unde va căuta un flăcău potrivit care s-o reprezinte în finala „Mi-s băiatul de la ţară” din Bucureşti.
Cautarile prin comuna n-au fost deloc usoare, pentru ca vedeta s-a lovit de timiditatea baietilor. Incercand sa ii scape de emotivitate, Dana a fost nevoita sa recurga la tot felul de trucuri si a incercat chiar sa vorbeasca pe limba oilor, doar-doar baietii se vor dezgheta. Intr-un final, Dana a strans suficienti baieti pentru concurs cu ajutorul megafonului si ghidului sau, vornicul satului, care a strigat pe ulite cat l-a tinut gura.

La preselectii, baietii si-au etalat inteligenta, dar si talentele de dansatori si cantareti.

Dana a ales sase flacai pentru finala din Ighiu, cu personalitati si preocupari diferite. Si dupa ce i-a vizitat acasa pe fiecare in parte, Dana s-a atasat foarte mult de toti. Asa ca la finala a fost nevoita sa ii treaca prin probe grele, ca sa ii poata diferentia.
Dana Săvuică vorbeşte pe limba oilor. Vezi de ce!

Daca vreti sa vedeti care a fost alesul Danei Savuica, nu pierdeti “Mi-s baiatul de la tara”, vineri, 12 octombrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter