Modele de rochii pentru cununia civilă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 15:13

Majoritatea mireselor se pregătesc intens pentru nuntă, dar nu acordă aceeaşi importanţă cununiei civile. Iată câteva rochii superbe pentru starea civilă.
Nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata oricarei femei, un moment la care majoritatea viseaza inca din copilarie! Viitoarele mirese se pregatesc, chiar si cu un an inainte pentru clipa in care isi vor unui destinele cu alesul lor.
Daca pentru rochia de mireasa depun efort si timp pentru gasirea celui mai potrivit model, in schimb, acestea lasa la voia intamplarii tinuta pentru cununia civila, uitand un lucru foarte important: momentul in care spun „Da”, la starea civila va ramane imortalizat in memoria tuturor si in fotografii!
rochie cununie civila

Ce fel de rochie să porţi lacununia civilă

La cununia civila nu trebuie neaparat sa porti o rochie clasica, lunga, alba, ci poti opta pentru modele midi sau scurte, in nuante care iti vor pune in valoare silueta si frumusetea naturala. Alege un model midi, din colectia “Limited Edition” by CRISTALLINI, cu flori brodate, paiete si tul care reprezinta o alegere eleganta si feminina pentru cununia civila.
Fermoarul cu cristale Swarovski va aduce un plus de pretiozitate! In plus, vei mai putea purta aceasta rochie si la alte evenimente din viata ta, precum un o aniversare, o petrecere de botez sau un coktail party. Cele mai indraznete dintre voi au la dispozitie un model mini din tafta, tul cu dantela cu aplicate pe poale si in zona umerilor care este depotriva ”chic” si  feminin.
rochie cununie civila

Se poarta croielile retro, asa ca alege o rochie din matase satinata cu dantela si aplicatii manuale in zona bustului. Ai la dispozitie modele diafane ce se vor undui odata cu miscarile tale sau, dimpotriva rochii cu croieli clasice, mulate pe corp care iti vor sublinia silueta. Dantela Chantilly, broderia si aplicatiile din pietre si margele, cusute manual vor adauga un plus de rafinament tinutei tale.

La cununia civila nu este obligatoriu sa porti alb! Aquamarin, bleu ciel, roz fanat sau chiar verde  reprezinta alegeri inspirate. Trebuie sa le accesorizezi corect, cu sandale sau pantofi nude cu toc inalt si bijuterii discrete. La cununia civila, cel mai frumos accesoriu pe care il vei purta va fi zambetul tau de fericire!
Rochiile fac parte din colectiile Cristallini si se gasesc la preturi intre 2.149 si si 3.889 de lei.
rochie cununie civila

Vezi și: Lista de cumpărături pentru cununia civilă. Ghidul pregătirilor pas cu pas

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter