Cum să porţi poncho toamna aceasta

De Erika Chivu, pe

Un poncho simplu, într-o culoare neutră se potriveşte la multe ţinute şi e uşor de asortat. Iată cum îl poţi purta şi cum poţi improviza un poncho dacă nu ai unul.
Poncho-ul nu este o piesă prea des întâlnită pe stradă, aşa că te ava ajuta să te faci remarcată dacă îndrăzneşti să-l porţi. Se potriveşte perfect cu alte piese la modă în acest sezon.

Ţine minte că un poncho adaugă mult volum în partea de sus a corpului, aşa că va trebui să porţi ceva mulat în parte de jos. Cel mai simplu e să alegi colanţi sau skinny jeans cu cizme, balerini sau pantofi Oxford.

Kim Kardashian şi Jessica Simpson poartă două variante originale de poncho. Al lui Kim este cu imprimeu grafic, numai bun pentur o ţinută în alb şi negru, iar Jessica a ales culoarea, un galben solar pe un poncho stil pulover cu buzunare.

Nu vrei să investeşti într-un poncho? Nicio problemă, poţi să improvizezi unul folosind un şal foarte mare, cum a făcut şi Angelina Jolie. Aşază-l în jurul gâtului aşa încât un colţ să îţi atârne spre talie. Îl poţi fixa cu o broşă pe placul tău ca să fii şi mai chic.
 
Cum să porţi poncho toamna aceasta

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter