Cămaşa albă din material fluid – cum o porţi vara aceasta

De Diana Sorescu, pe

Cămaşa albă, din material fluid sau bumbac, cu croi uşor masculin, este o piesă versatilă şi sexy, dacă e combinată adecvat. Învaţă de la vedete cum să o îmbraci!

Cămaşa albă

O găseşti în orice magazin, nu e scumpă şi nici pretenţioasă, dar cu o cămaşă albă îţi poţi construi ţinute superbe, perfecte pentru zilele de vară.

Iată cât de simplă este ţinuta abordată de Eva Longoria, dar cât de stilată! Eva a combinat o cămaşă albă din mătase delicată cu o pereche de jeanşi skinny, plus platforme fuchsia şi ochelari aviator. Aşadar, cămaşa albă merge perfect cu blugi şi încălţăminte în nuanţe neon! De reţinut!

Kim Kardashian ne demonstrează că o cămaşă din bumbac cu năsturaşi se mixează perfect şi cu o fustă galben solar, cu volane. Trecerea estetică a fost făcută prin centura neagră cu cataramă metalică, articol ce se potriveşte cu sandalele.

Alexa Chung duce cămaşa albă la un alt nivel! Asortată cu o pereche de pantaloni scurţi, cu talie înaltă, platforme de catifea şi colier statement, această piesă devine extrem de elegantă şi preţioasă!

Miley a compus un look tineresc, fresh, modern: cămaşă albă din bumbac, jeanşi scurţi, rupţi, tenişi scrişi cu carioca şi ochelari wayfarer.

Aşadar, iată în câte moduri poţi purta o cămaşă simplă, albă, căreia nu îi dai prea mare importanţă când o vezi în şifonier.

Lasă-te inspirată de vedete şi poartă şi tu asemenea ţinute chic!

Cămaşa albă din material fluid - cum o porţi vara aceasta

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter