Ce ochelari de soare purtăm în această vară

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2016, 15:56

Vara lui 2016 înseamnă ochelari de soare care îți exprimă personalitatea. Gata cu ochelarii de aviator sau ochelarii a la Audrey Hepburn. Ochelarii de soare trebuie să iasă în evidență, să te scoată din mulțime și să fie perfecți pentru pozele de pe Instagram.

Vezi în Galerie de unde poți cumpăra ochelarii de soare în această vară.

Ochelarii de soare pot face sau desface o ținută, așa că ai grijă cu ce asortezi acest accesoriu de vară. Investește în mai multe perechi de ochelari. O singură pereche poate fi greu de asortat și ajungi să te plictisești de ea. Nu o să poți purta aceeași pereche de ochelari la plajă sau la birou, nu?

Am strâns o listă cu cele mai populare perechi de ochelari de soare pentru vara 2016.

Ochelarii cu lentile rose gold

Dacă anul trecut s-au purtat lentilele albastre, anul acesta se poartă o culoare feminină și ușor de asortat, rozul auriu.

Ochi de pisică

Acest tip de ochelari de soare va fi mereu popular. În plus, se potrivesc oricui și sunt ușor de asortat, atât la plajă cât și la birou.

Ochelarii rotunzi

Ținutele boho merită să fie asortate cu acest tip de lentile rontunde a la Beatles.

Ochelarii cu lentile geometrice

Lentilele cu forme drepte, geometrice sunt extrem de atrăgătoare și cu siguranță ies în evidență în orice împrejurare.

Haioșii

Pentru o petrecere la piscină sau pentru o zi la plajă, încearcă lentile haioase, buze, ananas, inimioare etc. Cu cât mai colorate lentilele, cu atât mai bine.

Ochelarii Oglindă

Lentilele colorate în care se oglindește cerul și marea albastră sunt perfecte pentru cele care doresc să iasă în evidență ascunzându-și ochii.

Rame transparente

Dacă ești deja bronzată, alege o pereche de ochelari de soare cu rame transparente. Sunt șic și îți pun în valoare pielea arămie.

Ochelarii pătrați

Acest tip de ochelari pot fi purtați cu încredere de fetele cu fețe ovale sau rotunde. Anul acesta se poartă lentilele mari și pătrate.

Ochelari fără punte pe nas

Nu o să pară că ieși dintr-un film SF dacă alegi să porți acești ochelari. Vor aduce un plus de originalitate oricărei ținute alese.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter