Carmen Negoiţă a purtat anul trecut o ţinută ca a Angelinei Jolie la premiile BAFTA

De Diana Zagrean, pe

Carmen Negoiţă, într-o ţinută identică cu cea purtată de Angelina Jolie la premiile BAFTA de la Londra. Vezi cât de chic a fost designerul român la frac.
 
Carmen Negoiţă arată superb într-o ţinută foarte asemănătoare cu cea purtată de Angelina Jolie la ceremonia londoneză de decrnare a premiilor BAFTA 2014.
Carmen Negoiţă a ales să poarte un frac elegant, cu cămaşă albă şi geantă asortată, cu model în dungi albe şi negre.
Singurul accesoriu modificat faţă de look-ul adoptat de Angelina Jolie la BAFTA 2014 au fost pantofii. Carmen Negoiţă a ales o pereche de pantofi cu toc roşii, în loc de cei negri purtaţi de Angelina.
Carmen Negoiţă a purtat anul trecut o ţinută ca a Angelinei Jolie la premiile BAFTA
Recent, Carmen Negoiță a acordat un interviu pentru Associated Press, preluat de Washington Post, Daily Mail, Yahoo News și Miami Herald, în cadrul căruia a dezvăluit cum se derulează stilul de viață al unui fashion blogger din România.
Prezentă la London Fashion Week, unde a primit invitații la zece show-uri de modă ale caselor de modă internaționale, Carmen Negoiță le-a declarat jurnaliștilor impresionați de ținuta ei vestimentară că, de multe ori, adevăratul show poate fi în afara prezentărilor, pe stradă, acolo unde se adună fashion bloggeri și tineri pasionați de modă care își etalează ținutele mai mult sau mai puțin extravagante.
Carmen Negoiţă a purtat anul trecut o ţinută ca a Angelinei Jolie la premiile BAFTA
„La festivalurile de modă showul este în strada”, a declarat Carmen. Întrebată cum rezistă temperaturilor scăzute în astfel de vestimentație, fashion bloggerul din România a răspuns: „Daca vrei să arăți bine, trebuie să faci și sacrificii. La urma urmei, vorbim doar de o săptămână. Nu mă îmbrac astfel zilnic. Este pentru spectacol”.
După New York Fashion Week și Barcelona Fashion Week, Carmen Negoiţă a devenit singurul fashion blogger din România invitat la 10 show-uri de modă în cadrul renumitului London Fashion Week.
La Barcelona Fashion Week, în luna ianuarie, a avut ocazia să îi cunoască pe Custo Dalmau, Irina Shayk și Andres Velencoso, iar anul trecut, la New York Fashion Week, a atras atenția cu ținutele vestimentare de senzație și, în mod special, cu o pălărie tip arlechin realizată de designerul român Gabriela Dumitran.
În metropola americană Carmen Negoiţă a realizat mai multe pictoriale de modă printre care și unul destinat brandului Be&D, designerul american Steve Dumain propunându-i să devină imaginea noii colecții de accesorii.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter