Bereta, accesoriul chic al toamnei 2011

De Diana Sorescu, pe

Toamna asta ne transformăm în adevărate doamne şi domnişoare chic! Se poartă beretele stil franţuzesc, aşa că avem liber la ţinute elegante! Vă plac?

Berete

 
Beretele în stil franţuzesc, adorabilele pălărioare ce se poartă chic fie pe o parte, fie spre spate, sunt noul accesoriu în vogă al sezonului rece.
 
Pot fi din stofă moale, tricot, angora sau lână, important este să le asociezi cu stil şi să le porţi cu atitudine.
 
Kim Kardashian a gândit o ţinută casual chic, compusă din blugi evazaţi, încălţări cu platforme, cămaşă albă înnodată, curea şi geantă din piele camel, plus o simpatică beretă french, nude.
 
Charlize Theron e şi ea sexy chic într-un ansamblu casual. Botine, jeanşi skinny negri, pulover nude cu fundiţă la gât, sacou şi beretă, acestea sunt ingredientele perfecte pentru un look inspirat.
 
Lea Michele zici că e o franţuzoaică genuină! Actriţa din „Glee” poartă dresuri roşii, o fustiţă navy cu talie înaltă, decorată cu nasturi, top alb vanilat şi o beretă albă, totul pentru un look de toamnă inspirat de curentul marinăresc.
 
Catherine Zeta Jones a abordat un alt stil de a purta bereta! Actriţa şi-a ascuns tot părul sub pălărie, a înşfăcat un trench grej perforat, a adăugat colanţi, botine maro şi o geantă snake skin şi a fost gata de shopping!
 
Îţi plac beretele?
 
Bereta, accesoriul chic al toamnei 2011
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter