Alexandru Ciucu a creat un costum deosebit pentru Principele Albert de Monaco

De Unica.ro, pe

“Am fost contactat de secretariatul Palatului Princiar. Mi s-a spus ca Prințul Albert ar dori să aibă un costum la comandă și să mă întâlnească personal pentru a ne consulta în privința detaliilor estetice, a materialelor și a culorii.
„De asemenea, să îi iau și măsurile în vederea execuției costumului. Cred că aflase între timp că eram designerul Casei Regale a României”, declară Alexandru Ciucu.

După ce a realizat costume premium pentru Regele Mihai, Principele Radu, Regele Simeon al Bulgariei, oameni de afaceri, ambasadori și vedete din showbiz-ul românesc, Alexandru Ciucu marchează o nouă reușită în carieră devenind designerul celebrului Principe Albert de Monaco. Acestuia designerul român i-a creat, la cerere, un costum elegant pe care i l-a înmânat personal în cadrul unei întâlniri din incinta palatului din Monte Carlo.

Costumul albastru-bleumarin este realizat dint-o ţesătură nobilă de pashmina cu mătase. Croiul ales este clasic, la un rând, cu doi nasturi și pantaloni fără falduri.

„M-a bucurat foarte mult că a acceptat să îi facem costumul păstrând micile detalii care particularizează o creație Alexandru Ciucu. Capacele de la buzunarele sacoului și buzunarul de la piept au o ușoară asimetrie, gândita special ca să poți distinge o creație Alexandru Ciucu, chiar dacă nu vezi eticheta. A ales, de asemenea, și o cămașă albă din cel mai fin bumbac egiptean”, mărturisește desgnerul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter