Alexandru Ciucu aduce în România cea mai fină lâna din lume. Un metru costă 2000 de euro!

De Diana Zagrean, pe

Designerul de costume masculine Alexandru Ciucu nu face niciodată rabat de la calitate. Renumit pentru creațiile sale vestimentare Premium, designerul s-a întors de la marele târg de modă Premiere Vision de la Paris, cu materiale de ultima generație din care va confecționa viitoarele sale creații vestimentare.
Designerul a participat la evenimentul din Franța, alături de mari nume din industria modei și de zeci de mii de vizitatori din întreaga lume. Astfel a ajuns să fie la curent cu cele mai noi invenții și apariții în domeniul modei. Printre acestea și materialele din păr de iac tibetan, dar și cea mai fină lâna din lume, al cărei metru costă nu mai puțin de 2000 de euro.

„Pentru sezonul rece, tendințele generale trasate la Milano și la Paris se îndreaptă către lâna de diferite finețuri, cașmir și vicunia. Cele mai spectaculoase sunt varietățile din lâna merinos în combinație cu diferite alte tipuri de fibră provenind de la iaci din tibet, guanashina, nurcă sau kyrghiz.

Însă de departe, cea mai nouă invenţie este lâna S’230, cea mai fină din lume, considerată până de curând că fiind imposibil de produs. Un singur metru din acest material costă peste 2000 de euro, ceea ce face că un costum să ajungă în jur de 8000 de euro. Toate aceste materiale, ca și multe altele, am reuşit să le aduc în premieră în Romania”, declară Alexandru Ciucu.
Alexandru Ciucu aduce în România cea mai fină lâna din lume. Un metru costă 2000 de euro!

Designerul a avut un veritabil tur de forță în ultimele două săptămâni, participând atât la Premiere Vision Paris, cât și la celebrul târg de la Milano, Unica.

Acolo s-a întâlnit cu partenerii lui de afaceri, reprezentanții Holland&Sherry, Cerutti și Loro Piana, precum și cu Alessio Ferracin, reprezentantul Zegna-țesături pentru România.

Aceștia sunt principalii furnizori ai designerului, iar la Milano au avut ocazia să se reîntâlnească pentru a semna noi parteneriate pentru piața din România.

Alexandru Ciucu deține cel mai mare atelier de costume masculine Premium din România. Creațiile sale vestimentare sunt apreciate, mai nou, și peste hotare, în special pe Coasta de Azur, singurul loc din Europa care reunește elitele mondiale din toate domeniile: reprezentanți ai monarhiilor, oameni de afaceri, actori, artiști, oameni politici, designeri și sportivi.
Foto:PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter