3 accesorii care te ajută să pari mai slabă iarna aceasta

De Erika Chivu, pe

Când porţi haine groase de iarnă e greu să-ţi pui în valoare silueta. Dar există trei accesorii care te pot face să pari mai slabă chiar şi iarna. Iată care sunt şi cum le poartă vedetele.

Gulerul de blană distrage atenţia

Fie că alegi blana naturală sau ecologică, un guler ca cel purtat de Jessica Alba îţi încadrează foarte frumos faţa şi atrage atenţia celor care te privesc în partea de sus a corpului. Deci este perfect pentru a distrage atenţia de la şoldurile prea late.
Ai grijă totuşi să alegi un guler mic. Cel purtat de Kim Kardashian este foarte frumos, spectaculos şi îi pune în valoare faţa, dar nu te avantajează dacă eşti plinuţă.
Citeşte şi: Cum să porţi trendy gulerul de blană
Jessica Alba si Kim Kardashian cu guler de blana

Fularul mare ascunde bărbia dublă

Fularul supradimensionat este la modă şi dacă îl strângi în jurul gâtului, ca Pippa Middleton, poţi ascunde bărbia dublă. În plus, fularul mare dă volum în partea de sus a corpului, exact ce îţi trebuie dacă ai silueta în formă de pară cu şolduri late şi fund mare.
Cel mai indicat este fularul colorat ca cel purtat de Pippa sau măcar într-o culoare diferită de a ţinutei, ca cel purtat de Reese Witherspoon.
Vezi şi alte şaluri şi fulare purtate de vedete!
Pippa Middleton si Reese Witherspoon poarta fular mare

Cureaua accentuează talia

Când porţi pulovere groase automat pari cu câteva kilograme mai plinuţă. Ca să elimini acest efect poartă pulovere mai lungi peste care îţi pui o curea. Katherine Heigl a ales o curea supradimensionată pentru un pulover lung cu guler şal. În timp ce Claudia Shiffer a mers pe o variantă mai feminină şi mai delicată. Chiar dacă este subţire cureaua ei subliniază frumos talia.
Claudia Schiffer si Katherine Heigl poarta curea peste pulover
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter