8 accesorii pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 februarie 2018, 18:39

Pentru ca o femeie să arate cât mai bine, nu are nevoie neapărat de artificii creative complicate, ci doar de câteva accesorii care completează fin orice ținută. Acestea sunt produse care au trecut testul timpului și care și-au dovedit popularitatea, mai ales pentru feminitatea lor. “O fată trebuie să aibă două lucruri: clasă şi să ştie să fie fabuloasă”, sunt cuvintele unei creatoare celebre care sunt şi astăzi foarte actuale. Crezul lui Coco Chanel, pentru că despre ea este vorba, este valabil şi astăzi, însă, până la urmă ce definește o femeie ca fiind fabuloasă? Noi credem că micile elemente sunt cele care diferențiază o apariție banală de una spectaculoasă şi am decis, astfel, să îți indicăm 8 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, pentru a-i individualiza personalitatea şi pentru a o scoate din anonimat.  

  1. Ochelarii de soare

Ochelarii de soare nu trebuie purtaţi neapărat doar în anotimpurile călduroase, ei pot fi folosiţi oricând. În plus, nu sunt doar un moft sau o declarație de modă, ci îți protejează ochii, menținându-i sănătoși și ferindu-i de acţiunea negativă a razelor UV. Se potrivesc la orice ţinută, pentru că sunt disponibili în diverse modele, culori şi forme şi dau o notă extraordinară oricărei ţinute.

  1. Bijuteriile

Indiferent că vorbim despre piese statement sau despre ceva mai delicat, bijuteriile atrag întotdeauna atenția asupra ta, mai ales dacă sunt alese și asortate corespunzător. Poți opta oricând pentru un lănțișor, o brățară sau o pereche de cercei, contează doar calitatea. Nu trebuie să alegi   neapărat ceva scump, ci mai degrabă ceva care să fie un bun indicativ al propriului tău stil.

  1. Ceasurile

Ceasul nu te ajută doar să ții măsura momentelor memorabile ci şi să fii punctuală, în condiţiile în care telefoanele nu sunt de mare ajutor în acest sens. Pot fi asortate atât la ţinutele sport, cât şi la cele casual şi dacă sunt de calitate pot atrage instantaneu atenţia asupra ta, ajutându-te în acelaşi timp şi pe tine să îţi foloseşti mai bine timpul.

  1. Eșarfele

Chiar dacă sunt asociate, în principal, cu vremea rece, eșarfele se pot purta în orice sezon. Disponibile într-o mare varietate de culori şi materiale, acestea sunt unele dintre cele mai versatile accesorii care pot da o notă şic oricărei ţinute. Pentru a fi sigură că nu dai greş niciodată cu alegerea acestora, e recomandat să ai în şifonier cât mai multe modele, în cât mai multe nuanţe.  

  1. Pantofii cu toc

Sau stiletto şi un accesoriu întotdeauna la modă care îţi aduc oricând un mare plus de imagine. Astăzi, se poartă cel mai mult cei nude şi mai ales cei comozi, pentru că s-au dus de mult vremurile în care pantofii cu toc erau incomozi. Pantofii cu toc sunt un accesoriu perfect pentru că îndeplinesc, concomitent, mai multe cerințe, precum stil, funcționalitate și comoditate.

  1. Gențile

Gențile plic, oversize, elegante sau casual sunt doar câteva dintre modelele pe care le folosim zi de zi şi care nu sunt doar utile, ci şi frumoase, având capacitatea să atragă instantaneu atenţia asupra noastră. Modelele clasice rămân, în continuare, cele negre, dar şi cele în culori neutre. Iar dacă optezi pentru un model din materiale de calitate, te poţi bucura de el pentru o lungă perioadă de timp.  

  1. Pălăriile

Nu te teme să spui da unei pălării, pentru că aceasta te poate face întotdeauna să arăţi șic, atâta timp cât identifici modelul potrivit. Nu degeaba au fost atât de iubite de femei în trecut, care apreciau  nota de mister şi eleganţă pe care le-o aduceau pălăriile. Alegând diferite modele, poţi şi tu să călătoreşti în timp şi să ai acea notă de glamour pe care ai văzut-o, de exemplu, în filmele anilor ’20.

  1. Curelele

Curelele sunt un accesoriu fin care adaugă personalitate oricărei ţinute. Putem spune chiar că acestea sunt o formulă magică la care poţi apela oricând atunci când ai nevoie să creezi o iluzie optică asupra siluetei tale. Te pot ajuta să îți accentuezi talia sau ascunzi anumite defecte sau, pur şi simplu, pot completa într-un mod extraordinar imaginea pantalonilor tăi preferaţi.

Este binecunoscut faptul că femeile investesc mai mulți bani decât bărbații în cumpărături. În România, 58% dintre achizițiile online sunt făcute de femei, iar 6 din 10 cumpărătoare aleg să cumpere haine, în timp ce segmentul accesoriilor este în mare vogă. Noi ţi-am făcut doar câteva sugestii şi nu ne rămâne decât să îţi dorim multă inspiraţie la shopping.  

Sursa foto: Unsplash

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter