5 ținute de toamnă pentru prima întâlnire

De Consuela Stratulat, pe

Chiar dacă marea și vacanța sunt departe, nu înseamnă că așa trebuie să fie și romantismul. Toamna este un anotimp perfect pentru povești de dragoste, așa că ne-am gândit să îți dăm câteva idei de ținute pentru prima întâlnire.
Când alegi ținuta pentru prima întâlnire, este important să știi locul în care vei merge. Dacă partenerul tău vrea să te surprindă, cere-i câteva detalii. Nu ai vrea să te trezești îmbrăcată în blugi și teniși într-un restaurant luxos.

O întâlnire casual

Dacă te duce la o plimbare în parc sau la un film, nu prea ai motive să îți pui rochia de seară. Optează, în schimb, pentru o pereche de boyfriend jeans, un tricou simplu și un sacou. Tocurile vor completa ținuta într-un mod plăcut ochiului, dar dacă preferi să te simți confortabil sau nu prea știi să mergi cu pantofi înalți, optează pentru teniși.
5 ținute de toamnă pentru prima întâlnire

O cină la restaurant

Dacă te-a invitat la o cină la un restaurant, ai nevoie de o ținută ceva mai elegantă. Rochia de piele și pantofii cu toc sunt alegerea perfectă, pentru că pare un outfit pentru care nu ai depus niciun efort, dar care te va face să arăți chic. Completează-ți ținuta cu o jachetă elegantă, pentru că nopțile sunt tot mai reci, iar el va îngheța, dacă va renunța la sacou pentru tine.
5 ținute de toamnă pentru prima întâlnire

Un concert în aer liber

Un concert în aer liber este locul perfect pentru o primă întâlnire, dacă și-a făcut temele și te duce să îl asculți pe artistul tău preferat. O fustă scurtă, o pereche de cizme înalte și o geacă de piele sunt perfecte pentru o astfel de locație. Vei fi mult mai sexy dacă în loc să îți expui picioarele, le vei acoperi cu o pereche de ciorapi negri. Nu vrei să îi stârnești interesul?
5 ținute de toamnă pentru prima întâlnire

O invitație la teatru

Dacă este genul pasionat de viața culturală, te va duce, cel mai probabil, să vezi o piesă de teatru. Aici trebuie să arăți elegantă și plină de stil, așa că o fustă midi neagră și un top de dantelă sunt cea mai bună alegere.
5 ținute de toamnă pentru prima întâlnire

O locație surpriză

Când partenerul tău este secretos și nu vrea să îți spună unde te scoate, trebuie să ai o ținută care merge oriunde. Nu ai cum să dai greș cu o rochie neagră, o pereche de botine și o jacheta de piele!
5 ținute de toamnă pentru prima întâlnire
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter