5 genți pe care toată lumea le va purta în 2016

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2016, 11:51
În ultimii ani, gențile minimaliste și-au ocupat un loc fruntaș în garderoba fashionistelor. Aceste modele rămân în tendințe, însă anul acesta sunt în vogă cele cu detalii ceva mai îndrăznețe.

Geanta cu lanț

În 2016 se poartă gențile care au un lanț în loc de baretă. Alege, însă, modele cât mai simple, în nuanțe neutre și de dimensiuni medii.

Geanta cu lant

Geanta micro

Geanta micro nu este foarte practică, însă este vedeta acestui an. Alege o culoare îndrăzneață, precum roz sau albastru electric, și poart-o cu ținutele tale de primăvară. Va fi o pată de culoare care îți va scoate outfit-ul în evidență.

Geanta micro

Citește și: Accesorii pe care orice femeie trebuie să le aibă până la 30 de ani

Geanta office

Geanta office va fi mereu în tendințe, dar anul acesta se poartă modelele cu influențe din anii 70. Alege un design sofisticat, într-o culoare neutră, și pregătește-te să arăți ca o doamnă adevărată.

Geanta office

Rucsacul cu design simplu

Rucsacul este în tendințe de câteva sezoane, dar anul acesta este extrem de popular. Poate fi purtat atât cu ținute elegante, cât și cu unele casual, așa că investește cu încredere într-o astfel de piesă.

Rucsac

Gențile cu ciucuri

Ciucurii sunt peste tot în acest an, iar gențile cu astfel de detalii sunt un must-have. Investește cu încredere într-o astfel de piesă.

Geanta cu ciucuri

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter