5 creatori romani de bijuterii pe care trebuie sa ii cunosti!

De Unica.ro, pe

Bijuteriile, acele obiecte decorative purtate pentru a ne înfrumuseța și reprezenta în societate, sunt o prezență constantă în viețile noastre, încă din antichitate. Astăzi, rolul principal al bijuteriilor este să ne ajute să ne exprimăm vizual, să spună ceva despre personalitatea purtătorului și să completeze cu succes o ținută chic.

Fie că sunt cercei, brățări, coliere, inele, broșe sau accesorii pentru păr, romantice, geometrice, fashion, prețioase, rock, minimaliste sau statement, bijuteriile sunt o parte importantă din garderoba și stilul fiecărei femei. Iar în ziua de azi, căutarea acelui ceva special și unic ne îndreaptă în lumea bijuteriilor handmade. Acestea devin preferatele doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos nu doar pentru că sunt bijuterii create manual, dar realizate și în ediții limitate sau unicat.

La o simplă căutare prin magazinele de pe Breslo, nu poți să nu ai sentimentul că unele bijuterii parcă au fost create special pentru tine. Bijuteriile găsite în magazinele de pe Breslo te invită să visezi și să descoperi o lume minunată a bijuteriei lucrate manual. Iată cinci creatori care sigur îți vor atrage atenția și care nu creează doar bijuterii, ci chiar mici opere de artă.

1. BijuteriiWhatElse
Leti creează bijuterii din metale precum cuprul și alama într-un stil inconfundabil. În magazinul BijuteriiWhatElse vei descoperi în special inele statement, cercei asimetrici, coliere chic și nu numai. Cu siguranță vei îndrăgi piesele pe care le vei descoperi aici.
5 creatori romani de bijuterii pe care trebuie sa ii cunosti!

2. Lida.Accessories
Un magazin cu bijuterii croșetate, inspirate de natură. La LidaAccessories vei descoperi coliere statement și alte bijuterii cu forme organice și texturi aparte realizate cu un mix modern de materiale. Sunt genul de bijuterii care nu trec neobservate și care pun în valoare și cea mai simplă ținută.
5 creatori romani de bijuterii pe care trebuie sa ii cunosti!

3. Nairafee
Un magazin în care vei decoperi cu încântare că florile tale preferate pot fi transformare în bijuterii chic. Nairafee creează bijuterii inspirate de natură, cu flori imortalizate în rășină și transformate în piese care pot fi purtate și accesorizate foarte ușor.
5 creatori romani de bijuterii pe care trebuie sa ii cunosti!

4. .G
Un magazin cu bijuterii statement deosebite, adevărate opere de artă realizate din luturi polimerice. Sunt genul de bijuterii prin care vei atrage mereu complimente. Punctul Gabrielei se potrivește atât pentru fashionistele iubitoare de culoare și piese statement, dar și pentru cele cu o fire romantică.
5 creatori romani de bijuterii pe care trebuie sa ii cunosti!

5. Eni
Bijuterii cu un design elegant realizate din cupru, alamă și pietre semiprețioase. In magazinul Eni vei descoperi bijuterii cu linii clasice, dar feminine și delicate. Sunt ideale pentru orice ocazie.
5 creatori romani de bijuterii pe care trebuie sa ii cunosti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter