Meghan Markle, tribut pentru Prințesa Diana în interviul cu Oprah Winfrey

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 11:58

Ducesa de Sussex Meghan Markle (39 de ani), care este însărcinată cu al doilea copil al Prințului Harry (36 de ani), a purtat o bijuterie specială în interviul pe care ea și Ducele de Sussex l-au oferit recent jurnalistei Oprah Winfrey. Cuplul mai are împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de 1 an și 10 luni.

Meghan Markle, tribut pentru Prințesa Diana în interviul cu Oprah Winfrey

Într-un preview al interviului, care va fi difuzat pe 7 martie, fosta actriță este surprinsă purtând una dintre brățările regretatei Prințese Diana (n. 1961 – d. 1997). Mai mult decât atât, este vorba despre aceeași brățară din care Harry a luat două pietre prețioase pentru a întregi inelul de logodnă a lui Meghan.

Inelul are trei diamante. Piatra centrală este un diamant din Botswana, o țară la care Harry ține foarte mult și în care cuplul a călătorit împreună înainte de a se logodi. Celelalte două diamante au aparținut Prințesei Diana. Diamantele sunt atașate unei benzi din aur galben.

Potrivit E! News, fosta actriță a purtat bijuteria specială pentru că atât ea, cât și Harry își doreau să o aibă alături pe Diana în timpul interviului. În trailerul emisiunii, Harry a atins subiectul decesului mamei sale, mărturisind că „teama lui cea mai mare” în privința atacului din partea presei britanice a fost ca „istoria să nu se repete”.

„Știi, eu sunt foarte eliberat și fericit să stau aici, cu soția mea alături, vorbind cu tine”, a declarat Prințul. „Pentru că nu pot nici să-mi imaginez prin ce a trecut ea [Prințesa Diana] parcurgând acest proces de una singură”, a mai spus. Prințesa Diana s-a stins din viață în anul 1997, în urma unui accident rutier. Mașina în care se afla era urmărită de către paparazzi.

Meghan și Harry și-au pierdut patronatele regale

În ianuarie 2020, Meghan și Harry au anunțat că au luat decizia de a se separa de familia regală. În prezent, cuplul locuiește în California de Sud alături de fiul lor Archie. În timp ce se pregătesc să-și întâmpine cel de-al doilea copil, Meghan, care a suferit o pierdere de sarcină în iulie 2020, și Harry au luat decizia de a nu-și relua activitatea din cadrul familiei regale.

„Ducele și Ducesa de Sussex au confirmat pentru Majestatea Sa Regina că nu-și vor relua activitatea ca membri ai familiei regale”, a anunțat Palatul Buckingham pe 19 februarie 2021.

În aceeași declarație, Palatul a dezvăluit că, în urma deciziei luate, Meghan și Harry „nu vor mai putea conduce patronate regale, dar că rămân membri iubiți ai familiei”. Interviul cuplului cu Oprah Winfrey va fi difuzat duminică, 7 martie, pe CBS.

Foto: Captură YouTube, Profimedia

Citește și:

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei?

Fiicele gemene ale Valentinei Pelinel au împlinit 2 ani: „Două mărțișoare în viața noastră”

Larisa Udilă a dezvăluit sexul primul ei copil: „Îmi pare rău că nu am putut avea toți prietenii și familia alături”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter