Despre bijuterii pentru barbati si urmarea drumului propriu, cu designerul Ogen

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 13:57

Cristina Hertzog este creatoarea brandului Ogen – un brand de succes cu accesorii si bijuterii pentru barbati, de inspiratie maritima. Numele creatiilor ei – Ogen – inseamna chiar “ancora” in ebraica.
Cristina locuieste in Israel de 20 de ani, impreuna cu familia ei – “doua fete minunate, un sot deosebit, si o pisica roscata :)”. Crearea de bijuterii a fost multa vreme doar un hobby pe fundalul unei profesii in IT, insa in ultimii ani Cristina a decis sa isi urmeze pasiunile, iar Ogen s-a transformat intr-o afacere personala.
Ii puteti vedea toate creatiile aici.
Despre bijuterii pentru barbati si urmarea drumului propriu, cu designerul Ogen
Provin dintr-o familie de mestesugari si talentati in toate 🙂
Inca mai simt mirosul de lemn taiat proaspat in atelierul bunicului si cel de ceara de la pictat oua de Paste, cand femeile din sat aduceau cosurile cu oua bunicii. Fetele de masa in cruciulite cusute tot de ea sunt “purtate” cu mandrie chiar si Israel.
De la cealalta bunica am invatat arta culinara, de la tata am invatat sa repar tot (sau, cum glumea el cu mine “tot ce trebuie sa stie un baiat“) iar de la mama tot ce tine de handmade.
Primele produse pe care le-am vandut au fost niste martisoare
Primele mele creatii handmade au fost prin clasa a V-a, insa primele produse vandute in acest domeniu au fost la varta de 17 ani cand am creat prima linie de martisoare. Mare mi-a fost surpriza cand toate s-au vandut in doua zile! Mai tarziu m-am reprofilat doar pe bijuterii, iar acest an l-am inceput cu o colectie intreaga de bijuterii pentru barbati cu inspiratie nautica.
Despre bijuterii pentru barbati si urmarea drumului propriu, cu designerul Ogen
Brandul Ogen este unul nautic. Am plecat special la Marea Rosie sa fac scufundari
Marea este locul care ma face sa visez. In cazul colectiei de bijuterii barbatesti, probabil de aceea folosesc elemente nautice. Am plecat special la Marea Rosie sa fac scufundari, cel mai tare m-a impresionat scufundarea cu delfini.
Lucrez intr-un atelier micut pe care incerc sa il pastrez ordonat, mai toate imi sunt aranjate in sertarase mici trasparente pentru ca imi place sa le vad, de multe ori culorile imi sar in evidenta si asa imi vin ideile.
Ogen este magazinul in care barbatii pot avea un spatiu doar al lor
Incerc sa fac bijuterii pentru barbati de ceva timp si am vandut multe astfel de bijuterii la targul de vara din Portul Arena Hertzelia in Israel, insa intotdeauna erau amestecate cu bijuterii de dama si barbatilor le era greu sa fie atrasi de standul meu.
Asa s-a nascut Ogen (care in ebraica inseamna Ancora) un magazin unde barbatii pot avea un loc doar al lor.
Despre bijuterii pentru barbati si urmarea drumului propriu, cu designerul Ogen
Poti cumpara online toate produsele Ogen, din magazinul de pe Breslo
Bijuteriile Ogen sunt destintate barbatilor, dar se pot purta in aceasi masura si de femei, ancora fiind un semn de stabilitate. Fara doar si poate, Ogen este un magazin cu bijuterii pentru suflet, pentru cei carora le plac marea, combinatiile prezentate imbina aproape perfect elemente ale naturii: apa, pamant si aer si mai mult sufletul.
Viata este o lectie continua! Invat de la oricine, asa cresc
Pastrez legatura cu clientii mei si primesc orice raspuns cu dragoste (bun sau rau). Fiecare produs comandat este ambalat separat, cu o mica surpriza. Fara a da prea multe detalii, pot spune ca este o surpriza mai mult decat colorata. 🙂
Fac tombole periodice cu premii valoroase, primesc des fotografii de la cumparatori si iti spun un secret – ma emotionez pentru fiecare dintre ele!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter