Cum sa-ti transformi pasiunea pentru bijuterii handmade intr-o afacere, cu “LetitiaBijuterii”

De Unica.ro, pe

Crearea bijuteriilor este pentru mine metoda prin care evadez din agitația cotidiană. Ma numesc Letiția – sunt o „balanță” sensibilă, romantică, puțin introvertită. Informatician de profesie, lucrez în domeniul sănătății si am o familie minunata cu doi copii.

Am început prin a purta bijuterii, apoi le-am reparat, iar acum am ajuns la stadiul de creație.
Le puteti vedea pe toate in magazinul meu online. Acum 6 ani, la insistențele unei bune prietene (care își dorea bijuterii din pietre și argint), am pornit să caut distribuitori. Pietre semiprețioase se găseau in Romania, dar componentele din argint, deloc. Am avut noroc să dau peste un importator – un magazin cu bijuterii din argint, care a avut amabilitatea și răbdarea să îmi aducă toate componentele tehnice de care am avut nevoie.
Atelierul meu s-a mutat în living pentru că pe măsură ce timpul trecea simțeam lipsa familiei.
Acum, eu sunt mulțumită chiar dacă membrii familiei sunt nevoiți să pășească printre tot felul de pietre, perle, sărme și altele.
Când merg la distribuitor să-mi achziționez pietrele, plec de acasă hotărâtă să respect lista de comenzi și suma de bani, dar când  ajung acolo sunt exact ca un copil în magazinul cu acadele.
Inspirația vine de la un element, de la o pietricică, din dezordinea „studiată” de pe masa mea de lucru.
Cum sa-ti transformi pasiunea pentru bijuterii handmade intr-o afacere, cu “LetitiaBijuterii”
Am dechis magazinul pe Breslo de la începuturile acestei comunități și sunt tare mândră.
Îmi aduc aminte că am fost foarte fericită când a apărut Breslo pentru că voiam să-mi deschid un magazin și nu aveam decat opțiuni internaționale. Iar eu voiam să fac bijuterii pentru românce!
M-au ajutat mult si târgurile pe care Breslo le-a organizat, la care am participat și au contribuit la evoluția mea artistică.
Pentru un artist este obligatoriu să aibă un portofoliu și aceasta este o opțiune importantă pe care Breslo o oferă. Va invit sa-l vizitati aici.
Nu îmi place doar să înșir pietrele și atât. Foarte rar refac o bijuterie.
Bijuteriile creeate de mine au ceva special și unic, punând în valoare complexitatea femeii. Foarte rar refac o bijuterie, pentru că nu mai am aceeași satisfacție ca atunci când din mâinile mele iese ceva nou. Dorințele clientelor mele sunt o provocare pentru mine.
Cum sa-ti transformi pasiunea pentru bijuterii handmade intr-o afacere, cu “LetitiaBijuterii”
Toate bijuteriile mele sunt garantate pe viață
Dacă se întâmplă ceva prefer să le refac și să am o clientă care revine, decât să ma bucur că i-am luat banii.
Îmi plac pietrele, perlele, coralul și sticla pentru că sunt naturale, nu suport plasticul. Singura excepție o fac cu trandafirașii din rășină pentru că sunt atât de delicați.
Multe cliente imi spun ca bijuteriile arată mult mai bine în realitate decât în fotografii. Dacă vă doriți o bijuterie unică, vă aștept în magazinul meu de pe Breslo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter