Tips &Tricks – Cum sa alegi o geanta in functie de tinuta

De Unica.ro, pe

Sunt multe lucruri care ne fac viaţa mai uşoară şi pentru care ar trebui să fim recunoscătoare în fiecare zi. Lucruri precum telefoanele, ceasurile, fermoarele sau buzunarele… e o listă întreagă, mai mult sau mai puţin ierarhică, dar cu siguranţă, pe undeva, apar şi genţile.
La câte lucruri ne sunt necesare şi de multe ori, indispensabile, în ziua de azi, geanta este cu adevărat un lucru care ne salvează de la povara căratului.
Genţile sunt accesorii, iar în completarea unei ţinute, ele poartă un rol destul de major. Desigur ni le putem asorta în funcţie de culoare sau eveniment, dar ştiţi oare câte tipuri de genţi există? Ca să vă uşurăm puţin munca, nu doar ca şi informaţie, dar poate şi în caz că deja vă căutaţi una mai specială, am adunat genţi de toate tipurile de pe Breslo, toate lucrate manual.
Tips &Tricks - Cum sa alegi o geanta in functie de tinuta
1. AnaMfashion – 350 lei
2. Corinaboutique – 130 lei
3. Peticel – 50 lei
4. AnaMfashion – 150 lei
5. Magazen – 70 lei

Genţile de zi

Cele casual, de purtat lejer, la o plimbare, la facultate, la lucru sau la tot felul de evenimente nepretenţioase. Aici intră genţile de umăr (shoulder bag), de mână (hand bag), convertibile (convertible bag), poşetele (purse), tolbele (satchel), tip săculeţ (pouch) şi pentru că nu-i găsim altă traducere, hobo bag. În principiu, sunt acceptate cam toate formele şi mărimile.
Tips &Tricks - Cum sa alegi o geanta in functie de tinuta
1. Doora – 65 lei
2. Atelierul.de.panza – 16 lei
3. Delides – 88 lei
4. Magazen – 70 lei
5. Desagamea – 350 lei

Genţile utile

Sunt o ramură a genţilor de zi, dar reprezintă „geanta aia în care îţi intră toate” sau în care încap toate cărţile, geanta pentru cumpărături, pentru laptop, geanta de sport şi toate cele. Aşadar messanger bag, tote bag, laptop bag, duffel bag (sacoşă), half-moon bag (bărcuţă) şi evident, rucsacul (backpack).
Tips &Tricks - Cum sa alegi o geanta in functie de tinuta
1. BeFunkyRo – 130 lei
2. Genti.eco.fashion – 30 lei
3. DanaBoutique – 29 lei
4. Ral – 25 lei
5. Mamisi – 85 lei

Genţile de seară

De cocktail, elegante sau în termeni populari „de ocazie”, sunt cele pe care le purtaţi cu ţinutele mai speciale, la diverse evenimente sofisticate, întâlniri, seara în oraş şi evident în momentele în care vă simţiţi de-a dreptul fabuloase. Amintim câteva: plicul (envelope bag sau clutch), tip manşon (muff) şi diverse modele de poşete şi genţi de mână.
Tips &Tricks - Cum sa alegi o geanta in functie de tinuta
Jasmine.feltart – 80 lei
Ro-Shop – 70 lei
AnaMfashion – 250 lei
BeFunkyRo – 95 lei
Corinaboutique – 150 lei

Genţile şic şi statement

Sunt cele care nu completează o ţinută, ci reprezintă piesa de rezistentă a ei. În ziua de azi, nu numai formele variază, ci şi materialele, mai ales în rândul artizanilor hand-made. Lemnul, lâna împâslită sau tricotată, vynilul, plasticul, hârtia, sunt doar câteva din materialele care azi creează adevărate sculpturi pe care le putem purta şi care să aibă şi o importantă utilitate.
Tips &Tricks - Cum sa alegi o geanta in functie de tinuta
1. MoiDSGN – 80 lei
2. PoseteHandmadeClaudia – 20 lei
3. EtnoWare – 120 lei
4. Ro-Shop – 175 lei
5. Art3lier – 150 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter