4 feluri în care poţi să combini pantofii Oxford

De Diana Sorescu, pe

Pantofii Oxford, atât de comozi şi stilaţi, sunt alegerea multor fashioniste toamna aceasta! Par greu de asortat? Nu-i chiar aşa, iar noi îţi propunem 4 variante chic!

Pantofi Oxford

 
Pantofi Oxford + rochie
 
Evident că acest stil de încălţăminte nu merge asortat unei rochii elegante, din materiale preţioase! Ne inspirăm de la Taylor Swift şi combinăm o rochiţă drăgălaşă de tricot cu o pereche de ciorapi cu model şi pantofi Oxford, uni, maro. Stilul hippie de coafură se mixează perfect, la fel accesoriile vintage şi eşarfa galben muştar!
 
Pantofi Oxford + denim
 
Pantofii Oxford merg purtaţi cu jeanşi skinny, drepţi sau boyfriend. Atât! Iată un look interesant, abordat de Whitney Port, demn de urmat: jeanşi boyfriend, rupţi, tricou oversized cu imprimeu floral, geacă de piele şi pantofi masculini în 2 nuanţe, alb şi negru. Geanta extrem de feminină, cu lanţ auriu, aduce un strop de feminitate ţinutei casual.
 
Pantofi Oxford + fustă
 
Pentru un look inspirat, mergi pe varianta aleasă de fashionista Olivia Palermo.
 
Ea a mixat interesant o fustă mini din piele cu un top fluid şi trench şi a condimentat ţinuta cu o pereche de pantofi Oxford argintii. Original şi foarte feminin!
 
Pantofi Oxford + pantaloni scurţi
 
Cum e deja rece afară şi nu ne mai permitem să ieşim subţire îmbrăcate, dar adorăm pantalonii scurţi (subscriu!) există varianta chic şi sexy de a-i combina cu colanţi sau ciorapi groşi, cu model sau fără.
 
Blake Lively ne oferă o perspectivă vestimentare cool: pantaloni cu talie înaltă în carouri, dresuri groase de un gri-şobolan, cămaşă pepit şi sacou burgundy în dungi, plus o superbă pereche de pantofi Oxford albastru cu negru.
 
Coada de cal e bine aleasă, la fel geanta supradimensionată. Un look perfect de birou sau şcoală!
 
Tu cum porţi pantofii Oxford toamna aceasta?
 
4 feluri în care poţi să combini pantofii Oxford
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter