3 moduri în care poţi purta aceeaşi geantă

De Geo Berciu, pe
Anne Hathaway a făcut o pasiune pentru geanta Stella McCartney, model "Grace", pe care a purtat-o cu mai multe ocazii. Iată 3 moduri în care poţi purta aceeaşi geantă.

Vacanţa petrecută în Elveţia cu soţul ei Adam Shulman a fost cel mai bun prilej pentru actriţa Anne Hathaway să afişeze un look îndrăzneţ: un poncho în carouri semnat Michael Kors, asociat minunat cu geanta Stella McCartney. Ultra chic!

anne-hathaway-geanta 1

Aspectul de fetiţă cuminte şi-a găsit cel mai ilustrarea în outfitul afişat la petrecerea dinaintea premiilor Bafta. Atunci, actriţa, câştigătoare a unui Oscar pentru rolul ei din „Les Miserables”, a purtat o creaţie Victoria Beckham, căreia i-a adus un plus de culoare cu geanta ei de culoare galbenă.

anne-hathaway-geanta 2

Al treilea mod în care poate fi asortată aceeaşi geantă este cel lejer, de vară. Versatilitatea genţii Stella McCartney este perfect demonstrată de Anne Hathaway, care a combinat-o cu două ţinute casual albe. Fie că a purtat sandale cu talpă împletită sau papuci, jeanşii albi şi cămaşa în aceeaşi culoare au creat outfituri solare, întregite de aceeaşi geantă preferată.

anne-hathaway-geanta 3

(Sursa foto: Hepta, Instagram)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter