Video: Află totul despre liftingul „vampir”, tratamentul facial al lui Kim Kardashian

De Unica.ro, pe

Dr. Florin Daniel Juravle ne spune ce este liftingul „vampir”, tratamentul preferat al lui Kim Kardashian, cum se realizează şi care sunt efectele.
De când s-a aflat că celebra Kim Kardashian îşi menţine frumuseţea tenului prin aşa-zisul lifting „vampir”, toată lumea vrea să încerce acest tratament facial care foloseşte sângele propriu pentru a reîntineri tenul şi a preveni ridurile.
Dr. Florin Daniel Juravle, medic cu experienţă de peste 14 ani în domeniul chirurgiei plastice, spune că tratamentul „vampir” se numeşte, în termeni medicali, „tratamentul cu plasmă îmbogăţită” şi este folosit de mult timp în medicină, însă de curând s-a descoperit că este eficient şi în cosmetică.
El constă în recoltarea unei cantităţi de sânge de la pacient, sânge care apoi prelucrat până la obţinerea plasmei. Aceasta este injectată în piele, forţând-o să devină mai fermă, mai elastică.
Rezultatele se văd după două sau trei săptămâni de la primul tratament, însă acesta trebuie repetat.
Urmăreşte clipul video de mai jos pentru a afla mai multe despre celebrul lifting „vampir” şi a vedea cum se realizează acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter