Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 15:46

Nuanțe de păr care te întineresc. Femeile apelează des la fel de fel de trucuri de înfrumusețare, pentru a arăta mereu ca scoase din cutie. Dar v-ați întrebat vreodată cât de importantă este culoarea părului pentru menținerea unui aspect tineresc?

Vă vine să credeți sau nu, există anumite nuanțe de păr care vă pot face să păreți cu 10-15 ani mai tânără.

Totul stă în găsirea unei armonii între culoarea părului și nuanțele tenului. Așa că dacă doriți o schimbare de look spectaculoasă, este momentul să descoperiți care sunt nuanțele de vopsea de păr ce vă șterg rapid ani buni de pe chip.

Caramel

Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

Pentru brunete, accentele de caramel oferă cea mai simplă și mai rapidă modalitate de a adăuga căldură și strălucire trăsăturilor feței. Trecerea de la brunet la nuanțe de caramel nu trebuie să vi se pară o schimbare atât de extremă. Ea poate fi făcută și parțial, colorând doar vârfurile și câteva șuvițe din jurul feței. Nuanțele de caramel vă vor garanta un look mai tineresc.

Citeşte şi: Top 10 tunsori și coafuri pentru femeile de peste 50 de ani. Hairstyliştii celebrităților te învață să fii cool!

Tehnica Bronde face minuni

La mare modă în zilele noastre este ceea ce hairstyliștii numesc “bronde”. Cuvântul vine din combinația cuvintelor “bright” și “blonde”. Iar tehnica presupune păstrarea culorii naturale a părului și schimbarea nuanței în degrade, ajungând ca la vârfuri să aplicat un blond strălucitor deschis, ca spicul grâului de vară. Rezultatul este satisfăcător și contribuie serios la conturarea unei imagini de ansamblu foarte fresh.

Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

Blond căpșună

Este o nuanță care a revenit în atenția hairstyliștilor și este folosită mai ales în cazul persoanelor cu tenul foarte deschis. Nu vă faceți griji că intensitatea culorii se poate pierde repede. Cu o simplă vizită la salonul de coafură la fiecare două luni, culoarea își va menține tonul vibrant.

Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

Citeşte şi: Top 6 tunsori pentru părul creț. Sfaturi de la hairstyliștii vedetelor de la Hollywood

Ciocolatiu deschis

Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

Experții în coafură recomandă această nuanță tuturor celor care își doresc un look mai tineresc și plin de strălucire. În plus, această nuanță se poate aplica și în degrade, începându-se cu aplicarea unei colori mai închise la rădăcină, iar apoi continuându-se cu variante ușor mai deschise până spre vârfuri. Deschiderea nuanțelor spre vârful părului dă senzația de luminozitate a feței, și ce e mai luminos dacă nu un chip tânăr?

Citeşte şi: Cum se folosește corect placa de păr. Trei greșeli frecvente pe care le faci, dezvăluite de hair stylistul vedetelor

Blondul șampanie

Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

Este cea mai în vogă nuanță pentru adeptele blondului. Asta pentru că nu se mai poartă de mult blondul platinat sau cel gri, dar și pentru că denotă mai mult rafinament, mai multă gingășie. Blondul întinerește oricum mai mult ca orice alte nuanțe, iar varianta aceasta, cu o nuanță ușor rozalie care ne duce cu gândul la băutura nelipsită de la cele mai importante evenimente din viețile noastre, este un must-have în 2023.

Auburn

Top 6 nuanțe de păr care te întineresc cu 10 ani

Este nuanța aceea roșiatică-brună, ce ne duce cu gândul la culoarea frunzei de arțar. Această opțiune de colorare a părului va contrasta cu nuanțele deschise ale pielii, făcând pielea să pară mai tânără și mai strălucitoare. În plus, vibrația culorii are acel ceva din zvâcul tinereții.

Foto – Profimedia

Citeşte şi despre măști de față cu ulei de măsline!

Vezi şi cum să-ți trasezi perfect codițe cu tuș la ochi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter