„Cub cut”, tot ce trebuie să știi despre tunsoarea care va fi la modă vara aceasta

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 12:50

„Cub Cut” este tunsoarea care va face ravagii vara aceasta. Deja adoptată de câteva vedete, această tunsoare se va afla pe lista de dorințe a tuturor femeilor, odată cu sosirea anotimpului cald.

Odată cu apariția sorelui arzător al verii este obișnuit ca doamnele să apeleze la o schimbare de look. Fie că este vorba de schimbarea garderobei, o nouă tunsoare, o manichiură nou-nouță sau o schimbare de culoare.

„Cub cut”, tunsoarea care va fi la modă vara aceasta

Există o mulțime de mici modificări care vă pot îmbunătăți starea de spirit și asptectul, în același timp. Printre acestea, o schimbare a coafurii este întotdeauna opțiunea favorită a doamnelor. Așadar, dacă ești decisă să faci o schimbare majoră, iată care este tunsoarea pe care trebuie să o adopți vara aceasta: cub cut.

Această coafură se bazează pe aceeași rețetă ca faimosul său omolog, wolfcut, însă cu o notă de atitudine.

Ambele tunsori presupun o tăietură aspră, făcută în mai multe layere. Această tunsoare oferă textură părului și îl ajută să aibă mai mult volum în mod natural. 

Citește și: Cum obținem breton sau tunsoarea bob fără să ne tundem. Pașii sunt ușor de urmat și rezultatul e spectaculos

Cub cut este o tunsoare lejeră și îndrăzneață, prin degradeurile sale și de vârfurile tăiate ce amintesc de prospețimea unui bob. Rezultatul? O tunsoare nonșalantă și ascuțită care sculptează fața, aducând aminte de aspectul grunge al anilior 1990, notează cei de la Vogue.

Citește și: Părul lung și buclele, din nou la modă în acest an. Cum le obținem

Cub cut are și un avantaj major: părul este mai scurt, această tunsoare permițându-ți să îți lași ceafa liberă, un detaliu important atunci când căldura verii atinge temperaturi insuportabile.

Mai multe persoane cunoscute au apelat deja la această tunsoare. Printre ele se numără Jenna Ortega și Miley Cyrus.

Tunsoarea box bob, pe locul doi în topul preferințelor

O ală tunsoare care va fi la mare căutare vara aceasta este box bob. Această tunsoare este potrivită fiecărei persoane, indiferent de forma feței.

Citește și: Fructul care te poate ajuta dacă îți cade părul. Medicul Adina Alberts: „Regenerează foliculul pilos și stopează albirea prematură

Spre deosebire de bob-ul simplu, box bob oferă mai multă luminozitate chipului. Mai mult, specialiștii spun că aceasta este o tunsoare care poate fi realizată indiferent de textura părului.

Citește și: Tunsori care te fac să pari mai tânără și te pun în valoare la orice vârstă

Celebritățile încep deja să devină fane ale acestui tip de tunsoare, Hailey Bieber fiind prima care a adotat-o.

Box bob încadrează perfect fața, fiind un mod prin care te poți întineri cu câțiva ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată tunsoarea cub cut, cea mai căutată tunsoare în vara anului 2023

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter