Top 3 produse de styling must-have în anotimpul rece

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Expunerea la frig şi sursele de căldură pot fi o adevărată provocare pentru păr în timpul lunilor friguroase. Iată cu ce produse de styling să îl îngrijeşti corect.

Citeşte şi: 3 obiceiuri nesănătoase care îți pot afecta tenul | Beauty News.

Frig, uscare excesivă, electrizare, vârfuri despicate sau păr încălcit – părul tău este pus la încercare în sezonul rece. Ca atare, hair-styliştii recomandă să ai la îndemână câteva produse de styling care să îţi răsfeţe părul aşa cum trebuie.

  1. Şamponul uscat. „Îţi poti reîmprospăta coafura şi chiar să conferi intensitate culorii cu un produs de styling precum şamponul uscat“, explică Bogdan Mirică, stilist Londa Professional. „De obicei, le spun clienţilor mei să-şi întoarcă capul în jos în timp ce pulverizez şamponul uscat, deoarece gravitaţia te ajută să dai un plus de volum“. După aceea, asigură-te că ai concentrat mai întâi şamponul uscat pe rădăcini şi apoi pulverizează peste tot până la vârfuri pentru a adăuga o anumită textură şi volum, spune specialistul.
  1. Fixativ uşor. Un fixativ uşor este alegerea ideală când doreşti să finisezi o coafură. „Produsul dă un efect de lifting şi textură coafurii. Cu ajutorul  lui poţi obţine lookuri fashion şi moderne.“
  1. Spuma de păr light. Te poţi bucura de un păr cu volum în orice moment al zilei cu ajutorul unei spume de păr – tratament.  Optează pentru variantele light, care nu încarcă firul. „Pentru părul fin şi subţire este important să foloseşti o spumă de păr light care să dea  textură părului şi să nu îl încarce. Încearcă o spumă – tratament uşoară pentru a avea un rezultat soft şi neîncărcat de produse,  recomandă stilistul Londa Professional.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter