Vrei o schimbare rapidă? Iată 4 coafuri trendy!

De Diana Sorescu, pe

Te-ai săturat de vechea ta coafură? Vrei să încerci ceva nou şi în tendinţe? Atunci lasă-te inspirată de propunerile noastre şi fii chic toamna asta!

Coafuri în tendinţe

 
Hilary Duff are, în primul rând, o nuanţă superbă de păr, iar şuviţele aurii se mixează superb cu şatenul caramel. Viitoarea mămica îşi pune în evidenţă perfect podoaba capilară cu 2 coafuri în tendinţe.
 
În prima ipostază, vedeta poartă o coadă pe o parte, împletită într-un mod original, cu un fir de piele neagră. Şi tu poţi face la fel şi poţi folosi o panglică, un şiret sau o eşarfă într-o culoare care să se potrivească ţinutei tale. Împletitura poate fi tradiţională, tip sirenă sau fishtail.
 
În cea de-a doua fotografie, Hilary a adoptat o coafură retro superbă şi foarte simplu de realizat pe părul mediu şi lung. Tot ce trebuie să faci este să creezi maxi volum în calotă, iar restul de şuviţe să le ondulezi lejer. O bentiţă purtată chic o să completeze look-ul.
 
Vrei o schimbare rapidă? Iată 4 coafuri trendy!

Toamna asta ne întoarcem la breton. Şi vorbim despre bretonul lung, greu, ce atinge suav linia genelor. Nicole Richie este cel mai bun exemplu, iar diva arată bine şi cu părul desfăcut, dar şi cu un cochet coc french.
 
Vrei o schimbare rapidă? Iată 4 coafuri trendy!

Taylor Swift e mereu rafinată, iar coafurile ei sunt perfecte de fiecare dată. Artista a ales să poarte ondule retro, pe care le-a strâns într-un coc răsucit, înnobilat cu şuviţe împletite tip spic.
 
Vrei o schimbare rapidă? Iată 4 coafuri trendy!
 
Trebuie să încerci şi tu!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter