Ce lungime are părul unei femei care nu s-a tuns de 15 ani

De Unica.ro, pe

V-ați întrebat vreodată cât de mult poate crește părul unei persoane dacă nu este tuns ani la rând?

Ei bine, Rin Kambe, o tânără din Tokyo, de 35 de ani, a reușit performanța de a nu se tunde timp de 15 ani, iar podoaba sa capilară a ajuns să măsoare aproape doi metri. Femeia are o înălţime de doar 1,61 metri, iar lungimea părului ei a ajuns să atingă puțin peste 1,8 metri,  în timp ce greutatea acestuia, când este uscat, este de 3,5 kg.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Decizia femeii de a nu-și mai scurta părul a venit „din răzbunare că în copilărie nu a avut voie să aibă părul lung”, după cum a explicat într-un interviu pentru Daily Star.

Rin Kambe provine dintr-o familie conservatoare, cu părinți care i-au impus reguli foarte stricte. În copilărie, Rin era întodeauna tunsă scurt, pentru că făcea parte din echipa de fotbal a școlii.

Citeşte şi: Efectele COVID-19: Mai multe persoane se plâng de căderea părului

La vârsta de 20 de ani, Rin a început să cocheteze cu lumea modelling-ului și atunci a fost momentul în care a decis să-și lăse părul lung. Rin Kambe se bucură acum de o mare popularitate pe reţelele de socializare, unde are pseudonimul de „Rapunzel” şi peste 300.000 de fani din întreaga lume.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter