Se poartă buclele! Vezi cum le obţii şi tu!

De Unica.ro, pe

Buclele de orice fel îţi dau un aer foarte dulce şi delicat!
Extrem de feminine, buclele pot fi o soluţie atunci când eşti în lipsă de inspiraţie, oferindu-ţi un look suav, angelic. În plus, se potrivesc oricărui tip de păr şi oricărei lungimi.

ÎN VALURI

Ca să obţii un look diafan, feminin şi rafinat, orientează-te spre buclele lejere, fin ondulate. Coafura este simplă şi nu îţi va da bătăi de cap, deoarece se realizează foarte uşor.
Cum procedezi: umezeşte-ţi părul, aplică spumă modelatoare şi piaptănă pentru a o distribui în mod egal. Ia apoi şuviţe mai mici şi mai mari, răsuceşte-le şi prinde-le cu cleştişori la bază. Foloseşte apoi uscătorul, dar la viteza cea mai mică, iar când părul este aproape uscat, desfă şuviţele şi aplică puţină ceară, pentru a le defini, şi spray pentru a le da mai multă strălucire. La final, ia partea din faţă, din dreptul frunţii şi prinde-o cu agrafe peste creştet.

SPIRALAT

Visezi să ai şi tu onduleuri mărunte, bine definite, care să îţi încadreze perfect chipul? Nu trebuie neapărat să apelezi la ajutorul unui profesionist, deoarece, cu ajutorul bigudiurilor în formă de spirală, poţi obţine chiar singură această coafură.
Vezi cum să-ţi faci singură un şampon uscat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter