Sfaturi de la Andreea Ibacka pentru bucle perfecte

De Geo Berciu, pe

Dacă vrei bucle perfecte şi nu ai timpul necesar sau resursele financiare pentru o vizită la coafor, încerci să ţi le realizezi singură acasă. Nu de fiecare dată îţi reuşesc, dar Andreea Ibacka, după ce s-a confruntat şi ea cu ceva probleme legate de onduleuri, are câteva sfaturi.

Apariţiile la diverse petreceri sau evenimente mondene nu sunt întotdeauna o plăcere pentru o vedetă, care trebuie să aibă grijă să arate impecabil din cap până în picioare. Andreea Ibacka cunoaşte din propria ei experienţă acest aspect. Cea mai frecventă problemă cu care se confruntă soţia lui Cabral este cea a coafurii, dar, în timp, a învăţat câteva tips-uri care o salvează de fiecare dată. Fie că este vorba despre placă, ondulator sau despre alt dispozitiv folosit pentru a obţine bucle perfecte, sfatul este acelaşi.
Sfaturi de la Andreea Ibacka pentru bucle perfecte
„De vreo câţiva ani încoace am tras cu coada ochiului la tot ce înseamnă trucuri de stilizare. Mai cu seamă că unele dintre ele sunt atât de simplu de realizat, încât ar fi şi păcat să le pierdem din vedere. Dar fiindcă n-am adus întâmplător vorba despre ondulatorul de păr – anticipând că ţi se întâmplă şi ţie să-l foloseşti – astăzi vin înspre tine cu o menţiune simplă, dar deloc de neglijat. Poate o făceai deja, dar poate că sunt şanse să-ţi fi scăpat din atenţie.
Sfaturi de la Andreea Ibacka pentru bucle perfecte
Aşadar… buclele proaspăt executate trebuie obligatoriu lăsate să se răcească în forma iniţială.
Sfaturi de la Andreea Ibacka pentru bucle perfecte
Ştiu, în prima fază ele aduc a coafură de la 1900 ori a frizură de pudel – în cel mai bun caz -, însă îţi spun drept că de-ţi vei trece mâna prin ele ori le vei pieptăna imediat ce au ajuns în viaţa ta, ele n-au nicio şansă să reziste. Pare greu de crezut, dar până şi firele de păr au memorie. Tocmai de aceea, părul tău îşi va păstra forma un timp îndelungat abia în momentul în care va apuca să se răcească într-o anume poziţie”, a dezvăluit Andreea Ibacka pe blogul ei.
(Sursa foto: Facebook, arhiva)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter