Rihanna a dat în judecată un salon de înfrumusețare

De Oana Savin, pe
Rihanna a dat în judecată un salon de înfrumusețare din Hamburg, Germania, din cauza denumirii acestuia.

Potrivit agenției DPA, citată de Tellerreport, cântăreața a decis să dea în judecată salonul din Hamburg care a fost numit „Rihana Lami”.

Avocații artistei deja au depus plângerile în instanță. Totuși, patroana salonului, Samia El Aidi, susține că a numit locația după nepoata și fiica sa, însă a întâmpinat rezistență din partea avocaților Rihannei, care are propria sa linie de cosmetice.

Rihanna a dat în judecată un salon de înfrumusețare

Samia El Aidi, în fața salonului său, Rihana Lami

Astfel, avoacații se tem de confuzia ce s-ar putea crea în rândul publicului și acuză femeia de afaceri din Hamburg că atinge reputația artistei din Barbados.

Un purtător de cuvânt al German Trademark Office a declarat că dosarul depus de reprezentanții Rihannei are nu mai puțin de 38 de pagini.

Nu am încercat niciodată să devenim faimoși prin intermediul Rihannei, ci doar cu ajutorul serviciilor pe care le oferim”, a spus soțul lui El Aidi.

Sunt doar un fan al ei”, a precizat el.

Rihanna, pe numele ei adevărat Robyn Rihanna Fenty, este o cântăreața, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados. A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100.

În septembrie 2017, artista a lansat brandul Fenty Beauty, linie de cosmetice care, potrivit Rihannei, „vorbește tuturor femeilor”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter