(P) Primul sistem de îngrijire personalizată a părului inspirat din puterea adâncurilor mării

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 mai 2018, 12:28
Fie că ai părul uscat, deteriorat sau rebel, este foarte important să ai un regim de îngrijire care se adresează nevoilor tale individuale. Îți recomandăm beology, un brand premium cu o formulă inovatoare, inspirată din puterea adâncurilor mării, ce cuprinde trei game de înfrumusețare – Reparare, Hidratare și Netezire.

Alegele cu proprietăți antioxidante, obținute din surse sustenabile (coasta baltică a Germaniei) se combină cu extractul din profunzimea mării, mai exact de la 2000 de metri adâncime din Golful California, pentru a hrăni părul în profunzime, lăsându-l moale și neted.

Inima gamelor de Reparare și Netezire este reprezentată de cele două bi-serumuri care pot fi folosite pe părul complet uscat sau uscat cu prosopul și care sunt, de asemenea, potrivite pentru a-ți reîmprospăta aspectul părului pe tot parcursul zilei.

Alături de șampoanele fără surfactanți de sulfat și balsamurile hrănitoare, cele 3 game beology sunt completate de măști pentru păr, un tratament reparator intensiv, un spray hidratant pentru păr uscat și un spray pentru protecție termică ce pregătește părul pentru coafarea zilnică.

Produsele aferente celor trei game pot fi combinate după preferințe, pentru ca tu să te bucuri de îngrijirea personalizată de care ai nevoie. Fiecare produs corespunde uneia din cele patru etape ale unei rutine optime de înfumusețare a părului: Curățare (toate șampoanele, precum și balsamul purificator din gama Netezire), Îngrijire (toate balsamurile), Îngrijire în profunzime (toate măștile tratament) și Boost (toate bi-serumurile, tratamentul reparator intensiv, spray-ul hidratant pentru păr uscat și spray-ul pentru protecție termică).

beology este disponibil în magazinele dm și magazinele de tip hypermarket Carrefour.

(P) Primul sistem de îngrijire personalizată a părului inspirat din puterea adâncurilor mării

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter